2777
2789
عنوان

سفر یک روزه به شمال😁😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 78 پست
ديگه تو همون يه روز همه اتفاقا ميفته تو ده روز قرار نيست که بيفته اون شمالياي بدبخت چه گناهي کردن از ...

همین رو بگو ما چه گناهی کردیم 

نامزد ما همه همکاران دستشون مثبت شده ,فقط تست خودش مثبت نشده 

متاسفم برای شماها بی فرهنگ ها که میاین خون مارو میکنید تو شیشه تو این وضع .از تهران پامیشین میان شما ...

عزیزم با کسی که در ارتباط نیستیم  خودمونیم ویلا هم که نمیریم به جای الوده دست بزنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فکرخودت ومردم نیستی فکر دکتروپرستاراباش اوناهم خسته شدن ازبس که ازامثال شما که عروسی ومسافرت میری باکرونابرمیگردی مراقبت کردن

اگه اینجا موندم توی این سایت دلیل تنهایی نیست .دلیلش تویی که شدی نفسم اخه بی نفس که نمیشه زندگی کرد💓💓💓
همین رو بگو ما چه گناهی کردیم  نامزد ما همه همکاران دستشون مثبت شده ,فقط تست خودش مثبت نشده&nb ...

والا انگار فقط اينا ادم هستن بقيه نميفهمن که گردش چيه

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
عزیزم ما تو تهرانم که هستیم سرکاریم با ده ها نفر در ارتباطیم 

حداقل اونجا ماسک و دستکش داری اینجا تو سفر خیلی خطر ابتلا بیشتره

در تاریخ ۱۵/۵/۱۴۰۲بهترین اتفاقات زندگیم افتادامیدوارم که به هدفم برسم
همون لب ساحل همين امثال شما ريختن کرونا هم هر روز اوج ميگيره برين ولي حق الناس گردنتونه

بابا همه کشورها به حالت عادی برگشتن حتی مسافرت هم میرم ولی رعایت میکنن ، اگر همه رعایت کنن سفر رفتن که مشکل نداره ، مگه کرونا به این زودی ها تشریف میبره؟!

والا انگار فقط اينا ادم هستن بقيه نميفهمن که گردش چيه

من خودم شمالی هستم .دیگه افراد غیر بومی نباید بیان تو این اوضاع 🤕🤕🤕🤕بگو اگه شمال نبود اینا کجا میرفتندکه برا شمال انقد ذوق دارن😐

نمیدونم واقعا اگه همه رعایت میکنن جاده ها چرا شلوغه خانوما بهتره بدونید این ویروس حداقلش تا ۵ سال همراهمونه و نمیتونیم ۵ سال نه کار کنیم نه مسافرت بریم و اینم بدونید خطر سرکار بودن که با کلی ادم در ارتباطی خیلی بیشتره تا مسافرت دو نفره که تو چادری و با کسی در ارتباط نیسی کرونا بیماری ایه که باید باهاش مدارا کرد و به زندگی ادامه داد اما رعایت کرد از برخورد بعضی ها ادم جا میخوره عقده های کل بیماری رو میخواید سر یه نفر خالی کنید خنده داره واقعا 😂

عزیزم با کسی که در ارتباط نیستیم  خودمونیم ویلا هم که نمیریم به جای الوده دست بزنیم

لب ساحل همه مردن شما فقط هستين کسي نيست که ارتباط داشته باشي قرار نيست که با طرف دست بدي يا حرف بزني کلا لب ساحل الان الوده هست از بس که امثال تو رفتن اونجا

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي