2777
2789
عنوان

میخوام به ۱۴۸۰ زنگ بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 25 پست
امشب نماز شب بخون خیییلی خوبه،آرومت میکنه و خیلی چیزای خوب دیگه

چقدر دعا کنم چقدددد خدا انگار فراموش کرده منم بندشم انگار خدا منو نمیبینه از بچگی تا الان که ۲۵ سالمه دارم عذاب میکشم دیگه طاقتم تموم شده😭

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
درست میشه خدا بخواد یه لحظه همه چی ردیف میشه، از امشب هر چند وقت نماز شب بخون

نمیدونم واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز دلم

آروم باش قشنگم🤗

آروم باش گل من😘😘😍

دنیا تموم نشده عزیزم 

بگو چی شده قربونت برم من سراپا گوشم

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

الان دقیق توضیح بده مشکلت چیه؟

همه مشکلی حل شدنیه عزیزم همه مشکلی

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

عزیزم تو وضعیت کاملا بدی هستم الان ولی دلم میخواد چند خط برات بنویسم که بخونی آروم شی

من یه خاله دارم نوزده سالگی با یه بچه یک سالهطلاق گرفت شوهرش شکاک و خسیس بود در خونرو رو قفل میکرد میرفت بیرونبچشم

پسر بود بهش ندادن بچرو تا سن دوازده سالگی زیر دست زن بابا بزرگ شد زن بابایی که فقط بزرگش میکرد و بهشعلاقه نمیداد اونم توکشور دیگه بعنیبچرو از ایران برد که دیگه مامانشونبینه

و خاله من تو سن بیست و خورده‌ای یکبار دبگه ازدواج کرد اینبار یکی عاشقش شد و گفتپسرتم بیار بزرگ میکنم ازین مرد دوم هم یک دختر آورد پسرشم آورد پیش خودش از ابران رفتن که پسره سرباز نشه توکشورخارج به زنش خیانتکردزن میاورد خونه وزنش دوووباره هم طلاق گرفت 

درسشوادامه داد دکترای روانشناسی خوندوالان چندین ساله داره به مزدم  مثل خوذش خدمت میکنه

درپنجاه سالگیهم یک مردیمثلا عاقش شد دوباره باهاش ازدواج کرد که اوتم معلوم شدفقطدنبال پول خالم اومده کهبازم طلاق گرفت

الانم هیچی از ارزش های خالم کم نشده همهعاقشیم چون آدم فوق العاده خوبیه

ببین دوستم تو سرنوشت تو الان دو تابچس

نهاااااایت نهااااااایتدو تا مهرطلاق ازشوهرای معتاد

و مادری که بده

وپدری که نمیتونی بهش تکیه کنی

بقیشوپست بعدبهت میگم

اینا هیچکدوم باعث بدبختی تو نمیشه کما اینکه باعث بدیختی خالم نشد

اون الان یک آدم کاملا موفقه کهداره دست آدمای زمین خورده رو هم میگیره

با سه تا طلاق و دو تا بچه

بچه هاشم عاشقشن

عزیزم دو خارج ادما بعد ازهجده سالگی نهایت سالی یک‌بار پدر مادرشونو میبینن خانواده که اصلا ندارن

بچه ها گاهی فقط روز ازدواجشون برای اولین بار پدرشون رو میبینن

کمک مالی هم ابببدا

نه جهیزیه نه حتی یک سقف چون از هجده میگن باید بری تنها زندگی کنی نه وسیله میدن نه پول

اینهمه آدم موفق اونجا چی هستن پس

نه پدر مادر نه شوهر دارن دولتم فکر نکن خیلی کاری براشون میکنه

خودشون تو رستورانی جایی کار میکنن همونجا غذا می‌خورن با پولشونم یه اتاق اجاره میکنن که توش یه فرشم و یخچالم نیست

توهم یه دختری که تا الان تو زندگینامت خوندم همیشه به یه مرد تکیه کردی

پاشو خودتو جمع کن و بدون زنا هیچی از مردا کم ندارن و ما زنا دقیقا همون مردا هستیم اگر خودمونو باور کنیم

تو به هیییبچکس احتیاج نداری جز خدا که همیشه هست

اگر مهر داری بذار اجرا ولو چهارده سکه

بعدم تقاضای نفقه بده

اینارو‌بچه های سایت یادت میدن

بروباهاش یه سقف بخر تو یه شهر با بچت

بعدم برو سر کار ولو شده درست کردن جعبه درست کردن ترشی لواشک مربا و یا بافتن عروسک بافتنی

یا فروش آیدی بازی های آنلاین 

یا اصلا نماز روزه و قرآن برای اموات

خلاصه خدا می‌رسونه

بچتو تو خونه بزرگ کن واسه خودت خانم خودت باش 

تیمیم بگیر درست روهم ادامه بده ولسهخودت کسی بشو مثل خالم

اونم تو کشور غربت زبون هم بلد نبود کسیرو هم نداشت هییییچکس ولی کار کرد تو‌ سوپر مارکت دزسشم وند با اینکه سنش زیاد بود بچشم بزرگ کرد واسه خودش کسی شد

حقتو از دنیا بگیر گل من

حق تو خوشبختیه

منم دقبقا همین برام‌پیش اومد الان مشکلاتتون کم شده؟ چند ساله ازدواج کردین؟

دو ساله اره خدارو شکر کمتر شده

مشکلاتمون بیشتر از چیزی بود ک مشاور گفت چون فقط چند لحظه گوش داده بود اما خدارو شکر کمتر شد،

مشکلات روحی فردی 

مشکلات خانوادگی 

مشکلات فرهنگی

و...

همش با ایراد بود خخخخ اما الان خیلییییی کمتر شده

فقط باید بخوای و درست وارد عمل شی من اولش هم اشتباه وارد شدم عزیزم و همین خیلی شرایطو برای جفتمون تلخ تر کرد

اک دوست داشتی بیا خصوصی بچتیم اگ سوال برات پیش اومد

نمیدونم واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم

اخرش چیکار کردی اسی

شوهرت اومد؟؟

زنگ زدی به بد سرپرستا؟یا جدا شدی؟؟ 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت