غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 عنوان میخوام به ۱۴۸۰ زنگ بزنم 706 بازدید | 25 پست کسی تجربه ای داره دارم روانی میشم روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞 1399/04/28 | 22:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 بیخودیه چیکار کنم پس ۱۲۳ خوبه به نظرت برا بد سرپرستا روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
sarsari عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1961 خب زنگ بزن من برا ازدواج زنگ زدم البته بهم گفتن با شرایطی ک داریم حتما باید حضوری مراجعه کنیم ک نکردیم خخخخ
عاطی_74 عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 12916 چیکار کنم پس ۱۲۳ خوبه به نظرت برا بد سرپرستا نمیدونم مشکلت چیه 123 برای موارد حاده؟ خدایا آرامشی عطا کن به خودم و همه.
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 ضرر نداره بزنگ گوشیو ورداشتم چی بگم چه طور شرع کنم دارم روانییی میشم همش فکر خودکشیم میخوام هم پسرمو هم خودمو بکشم خلاصشم روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 نمیدونم مشکلت چیه 123 برای موارد حاده؟ شوهرم ۲۰ روزه رفته شهر خودشون نمیاد ۲۰ سال ازم بزرگتره معتاده روزی ۲۰ تا قرص متادون میخوره کس و کار ندارم موندم بایه بچه😭 روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
عاطی_74 عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 12916 شوهرم ۲۰ روزه رفته شهر خودشون نمیاد ۲۰ سال ازم بزرگتره معتاده روزی ۲۰ تا قرص متادون میخوره کس و کار ... خب 123 خدایا آرامشی عطا کن به خودم و همه.
عاطی_74 عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 12916 گوشیو ورداشتم چی بگم چه طور شرع کنم دارم روانییی میشم همش فکر خودکشیم میخوام هم پسرمو هم خودمو بکشم ... وای نه این فکرا به سرت نزنه ها گناه دارن طفل های معصوم. خدایا آرامشی عطا کن به خودم و همه.
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 خب 123 ینی نجاتم میدن میترسم الکی کاری برام نکنن اوضا بتر بشه روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 پس حتما زنگ بزن با این وضع، اون فکرم از سرت بیرون کن همه مشکل دارن دارم روانی میشم به قرااان روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 وای نه این فکرا به سرت نزنه ها گناه دارن طفل های معصوم. چیکار کنم دارم دققق میکنم تا کی اخه نه جایی و دارم نه کس و کاری😭😭😭 روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 ، درسته مشکل داری دیگه بریدی ولی یه کمی منطقی فکر کن برو تو بیمارستانها رو ببین، یه کم تسبیح بزن ذکر ... خدا باهام لج کرده انگار 😭 روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 یه وقتایی انگار همه مشکلها با هم میان ،پشت هر چیزی یه حکمتیه باور کن، یکم طاقت بیار از بچگی دارم میکشم مادرم هرزه بود از خونه فرار کردم گیر یه عوضی افتادم آلان ازدواج دوممه اینم اینجور😭 روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞