2777
2789
عنوان

خانما کسی بافولی ۲۵ باردار شده؟

390 بازدید | 48 پست

فقط یه فولی ۲۵ دارم ممکنه بارداربشم یاکیست میشه؟

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌

خوبه سابزش انشالله ک باردار میشی برو دکتر بگو آمپول بده آزاد شه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۷بود دکتر نگفت ممکنه کیست شه گفت خوبه

البته ی ۱۵داشتم 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
دارو مصرف کردی ؟؟

اره شبی سه تا لتروزول با ۵تا گونال اف

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌
خوبه سابزش انشالله ک باردار میشی برو دکتر بگو آمپول بده آزاد شه

داد زدم .

ازوقتی اومدم خیلی داغونم اخه فقط یه دونه فولی اونم ۲۵!دکتر که انگار خیلی امید نداشت گفت پریود بعدی سوم تاپنجمت بیاسونو کنم کیست نشده باشه

من ۲۷بود دکتر نگفت ممکنه کیست شه گفت خوبه البته ی ۱۵داشتم 

این احتمال داد.

باردارشدی؟

داد زدم . ازوقتی اومدم خیلی داغونم اخه فقط یه دونه فولی اونم ۲۵!دکتر که انگار خیلی امید نداشت گفت پ ...

امید دکترو ولش کن خودت امید داشته باش سایز فولیت خوبه عزیزم انشالله باردار میشی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

خوبه عزیزم سایزش

خداکنه والا خودشون که یه جوری حرف میزنن انگار احتمال کیست بیشتراز بارداریه.

این احتمال داد. باردارشدی؟

ی هفته دیگه خبرشو بهت میدم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
خداکنه والا خودشون که یه جوری حرف میزنن انگار احتمال کیست بیشتراز بارداریه.

عزیزم اگه شوهرت مشکلی نداشته باشه و امپول ازاد سازی بزنی احتمالش زیاده

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
امید دکترو ولش کن خودت امید داشته باش سایز فولیت خوبه عزیزم انشالله باردار میشی

منکه امیدم بخداست میدونم اینا همش عدده .

اما سخته تواین اوضاع هرشب امپول بزنی وکلی هزینه کنی دست اخر دکتر یه جوری بگه فقط به ۲۵ داره احتمال کیست داره

انشالله که شده باشی استارتر هم این ماه حامله باشه منم از امشب لتروزول مبخورم اما دو تا فنجونم تخم هویج خوردم میترسم کیست شه 

گروه آبی 💙وزن شروع ۶۱.۶۰۰ وزن هدف ۵۵ شروع رژیم ۹۹.۷.۱

ان شاا...که باردارشدی.

اره بیاهمینجا بهم بگو امیدوارم خوش خبر باشی♥️