2777
2789

آیا آخرین پریودیتون رو یادتون ؟

جور خاصی نبود؟یا معمولی بود؟

هم شدتش هم مدت طول کشیدنش و...

تو ندانی که خود آن نقطه عشقی،تو خود اسرار نهانی،تو خود باغ بهشتی،تو بخود آمده از فلسفه چون و چرایی....

من نمیدونم چرا هر سری ک باردار شدم پریود دوره قبلم خیلی درد داشتم در صورتی ک کلا درد نداشتم 🙄 ماهای قبلش 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریودی چ ربطی ب اتفاقات بعدش و بارداری اخه

اخه من خوندم و دوستانی گفتن هم شدتش هم طول دوره فرق داره با پریودهلی قبلشون

تو ندانی که خود آن نقطه عشقی،تو خود اسرار نهانی،تو خود باغ بهشتی،تو بخود آمده از فلسفه چون و چرایی....
من همیشه که پریودمیشدم دوسه ساعت قبلش دلدرد میگرفتم بعد میومد ولی اخرین باری ک پری شدم بی مقدمه رقیق ...

من این ماه سه روز عقب انداختم

فکر کردم باردارم

اما یهویی پری اومد

الان سه روزه تموم شد،من هر دفعه درد داشتم و هفت روزه بود

الان می‌خوام ببینم این ها میتونه نشونه باشه که ماه بعد باردار بشم

من این ماه سه روز عقب انداختم فکر کردم باردارم اما یهویی پری اومد الان سه روزه تموم شد،من هر دفعه ...

ببین خیلی به علائم توجه نکن تواقدام هرجور اتفاقی میفته خیلیا تواقدام حالت های بارداری دارن اما پریود میشن دل نبند به علائم چون اگه اونی نباشه ک فکر میکردی ناامیدمیشی

ببین خیلی به علائم توجه نکن تواقدام هرجور اتفاقی میفته خیلیا تواقدام حالت های بارداری دارن اما پریود ...

ای خواهر

سه ساله من دارم از این علائم...

به فندقت بگو برای من دعا کنه

من فندق میخوام

این حالتایی ک داری نشونه تغییرات هورمونی و واکنش رحم به اسپرم هست  میخواد عادت کنه واماده بشه

خدا از دهنت بشنوه

ای خواهر سه ساله من دارم از این علائم... به فندقت بگو برای من دعا کنه من فندق میخوام

آخی عزیزدلم ایشالا به زودی دامنت سبز بشه 

چشم دعامیکنم یه فندوق ناز بیادتودلت 

اگه این ماه باردارنبودی بعدش ورزش کن پیاده روی برو توخونه اهنگ بزاربرقص سبزیجات وغذاهای سالم بخور خیلیییییی تاثیرداره بعد بجای دکتر زنان سعی کن بری پیش دکترطب سنتی

آخی عزیزدلم ایشالا به زودی دامنت سبز بشه  چشم دعامیکنم یه فندوق ناز بیادتودلت  اگه این م ...

فدات عزیزم

اره اتفاقا الان با طب سنتی تونستم کیست هامو کوچیک کنم

فدات عزیزم اره اتفاقا الان با طب سنتی تونستم کیست هامو کوچیک کنم

طب سنتی خیلی خوبه برای باردارشدنم ازش کمک بگیرعالیه 

راستی اگه باردارنبودی درکنار ورزش وغذای سالم صبحا سیاه دونه وعسل بخور به همسرتم بده ایشالا ک نتیجه بگیری😍