2777
2789

سلام دخترا من مادرشوهر بسيار بسيار بد ذاتي دارم خيلي كارا باهم كرده كه انقدر طولانيه تا بگم

اما چون خيلي بدجنس و بدهن هيچ كس باهاش رفت و آماد نداره ،،هركي هم كه با ما رفت و آمد داره دمشو قيچي ميكنه كه ديگه با ما رفت و آمد نكنن...مشكل من اينه كه از زير زبون همسرم ميكشه كي مياد خونتون كي نمياد بعد همسر منم ميگه مثلا پسر عموم (فاميل شوهرم)اومده بود هميچين مادر شوهرم بد ميگه ازش ميگه واي واسه چي اونو راه ميديد خونتون اون حسود چش نداره شمارو ببينه يك كاري ميكنه كه شوهرم ديگ چشم نداره اون طرف و ببينه در صورتي كه واقعا پسر عموش و خانومش خوبن چون مامانش حرصش ميگيره كه چرا هيچ كس خونه اون نمياد هيچ كس دوسش نداره اينطوري ميكنه كه كسي خونه ما نياد حتي دم داداش و زن دادش خودشم چيد كه نياين خونه ما 

فاميلاي خودشم رحم نميكنه واي ب حال اين كه بفهمه فاميلاي من اومدن...حالا مشكل من اينه كه چطوري به شوهرم حالي كنمم كه نگوو فلاني مياد خونمون در صورتي كه همسرم همش ميگه من هرچي تو خونمون پيش مياد جاي ميريم  هركاري ميكنيم به كسي نميگم و ازين حرفا ولي مامانش خيلي ماهرانه حرف ميكشه

من ميدونم مقصر همسرم كه نبايد بگه اما خوب اونم فكر ميكنه مادرش خوشحال ميشه اما نميدونه كه هركي مارو دوست داشته باشه اون ناراحت ميشه 

حالا من چطوري همسرمو قانع كنم كه هركي مياد نگه به مادرش؟!!

شما بهم پيشنهاد بديد

هر کاری کنی میگه

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش بگو مامان غصه میخوره  شب تاصبح گفته بخاطر فلان حرف غصه خوردم  گناه داره بنده خدا کاش نمیگفتی

شوهرمن هیچیو ب خانوادش نمیگه بخاطر اینکه مامانش غصه مبخوره 

ولی همه چیو ب خانواده من میگه بدم میاد ازاین اخلاقش

ما ی فامیل داریم زنه میگفت بهم ک یه روز مادرشوهرم زنگ زد گفت شام مهمون داریدا ..این بنده خدا هم خبر نداشته اصلا 

فکرکن پسره رفته ب مامانه گفته ولی ب زنش نگفته😑

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
واسه من امرن بگه

اون مامانش غصه میخوره نمیگه ، ولی مادر شوهر من که غصه نمیخوره کارا خودشون و خواهر شوهرم و قایم میکنه ولی جیک و پوک زندگی مارو میدونه بخاطر اینکه شوهرم میگه ... 

برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم دعا کنید 
ما ی فامیل داریم زنه میگفت بهم ک یه روز مادرشوهرم زنگ زد گفت شام مهمون داریدا ..این بنده خدا هم خبر ...

اوووف

من بودم میرفتم جایی، تلفنمم از دسترس خارج میکردم

بعد که حسابی کار از کار گذشت

به شوهرم میگفتم عزیزم مامانت میومد غذا درست می‌کرد پذیرایی و مهمون داری می‌کرد چرا ناراحتی

خیییلی ریلکس یجور که تا عمر داره یادش نره

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست... 💖💖
وایی چ باحال بوده پسره    

من رفتم بهش میگم زنت مهمتره اونو محرم اسرار بدون و ... 

برگشنه میگه بفهمه چیا ب مامانم گفتم فک کنم دارم بزنه😂😂

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
اون مامانش غصه میخوره نمیگه ، ولی مادر شوهر من که غصه نمیخوره کارا خودشون و خواهر شوهرم و قایم میکنه ...

الکی بگو مامان غصه میخوره ودغدغش میشه 

مادرشوهرت   بیماری خاصی داره