2777
2789
عنوان

چيكار كنم شوهرم همه چي و به خانوادش نگه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 31 پست
اوووف من بودم میرفتم جایی، تلفنمم از دسترس خارج میکردم بعد که حسابی کار از کار گذشت به شوهرم میگف ...

بیچاره اصلا مونده بود 

اینقدر با پسره حرف زدم تا بالاخره این اخلاق گندش از سرش افتاد

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😁😂😂😂

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
بیچاره اصلا مونده بود  اینقدر با پسره حرف زدم تا بالاخره این اخلاق گندش از سرش افتاد

نمیدونم من فوق العاده صبورم ولی اینجور وقتا هیچی جلو دارم نیس، حتی خودم از خودم میترسم، اینقد که بد داغ میکنم و از کنترل خارج میشم😑😑

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست... 💖💖
نمیدونم من فوق العاده صبورم ولی اینجور وقتا هیچی جلو دارم نیس، حتی خودم از خودم میترسم، اینقد که بد ...

هرکی باشه داغ میکنه اخه یعنی چی

بهش بگو مثلا جایی رفتین بهش بگو عزیزم لطفا بین خودمون بمونه جدی بگو منم قبلا اینجوری بودم دیگه شورتم میخریدم اونا میدونستن یا حتی عفونت الان میریم خارج شهر میگم نگو نمیگه یا میرم کلاس اونا نمیدونن بهش گفتم که نگو

هرکی باشه داغ میکنه اخه یعنی چی

واااای مخصوصا اینکه یه طرف خیلی خوددار باشه

من بعد سه سال هنوز محل کار  جدید شوهرم رو دقیق نمیدونن

بعد شوهرم چیزی که نباید بگه رو میگه انگار انگشتامو میکنن داخل پریز برق😬😬😬😬

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست... 💖💖
واااای مخصوصا اینکه یه طرف خیلی خوددار باشه من بعد سه سال هنوز محل کار  جدید شوهرم رو دقیق نمی ...

😂😂😂😂😂😂😂 

خودشش به من ميگه راز خونرو نگو بعد به مامان خودش ميگه   عجيب نيست واقعا؟!!

بگو تو که این چیزا رو میدونی خودت رعایت کن . بگو خونمون حریم شخصیه جفتمونه.  به خانواده هامون مربوط نیست چی تو خونه اتفاق میوفته 

بهش بگو مثلا جایی رفتین بهش بگو عزیزم لطفا بین خودمون بمونه جدی بگو منم قبلا اینجوری بودم دیگه شورتم ...

خودش ميدونه كه نبايد بگه بعد هميشه به من ميگه ما هركاري ميكنيم دليل نداره كسي بدونه بعد خودش به مامانش ميگه كسي باشه كه دلش بزرگ باشه بگه باشه پسرم بريد خوش بگذره يا اا چه خوب كه فلاني مياد از رفت و آمد خوشحال بشه عيبي نداره اما اينا بد ذاتن طرف و خراب ميكنن كه نياد نره

خودش ميدونه كه نبايد بگه بعد هميشه به من ميگه ما هركاري ميكنيم دليل نداره كسي بدونه بعد خودش به ماما ...

خوببهش نشون بده عواقب ماراشو مثلا بگو ببین وطور زهر مارمون کردن بگو دونفر دورمون بودن اونم پروندن البته تو مواقعی که سر حاله و با لحن خیلی منطقی و اروم و ناراحت گونه