2777
2789
عنوان

بورس

311 بازدید | 34 پست

سلام

امروز میخواستم برای اولین بار توی بورس معامله کنم ولی متاسفانه هرکاری میکردم که خرید بزنم خطا میداد و مینوشت معامله در محدوده نمی باشد.....

تقریبا200هزارتومن میخواستم خرید بزنم

کارگزاری مفید هستم

کسی میدونه چرا؟

راستی درسته که حداقل مبلغ باید 500هزار تومن باشه؟

من شنیده بودم با100تومن هم میشه وارد بورس شد......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل باید ۵۰۰هزار تومن داشته باشی در ضمن خرید سهام بعضی از شرکتا ساعت مشخصی که کارگزاری تعیین میکنه باید ثبت سفارش بزنی با ۲۰۰هزار تومن فقط میتونی عرضه اولیه بخری به اندازه پولت دیگه اون سقف نداره با دو هزار پونصدتومنم میشه خرید عرضه اولیه رو

حداقل باید ۵۰۰هزار تومن داشته باشی در ضمن خرید سهام بعضی از شرکتا ساعت مشخصی که کارگزاری تعیین میکنه ...

اتفاقا500تومن تو حسابم بود

گفتم الکی ریسک نکنم

خبر نداشتم که حداقل سرمایه500تومنه

اتفاقا500تومن تو حسابم بود گفتم الکی ریسک نکنم خبر نداشتم که حداقل سرمایه500تومنه

تو این شرایط سرمایه گذاری تو بورس ریسک نیست پول تو کارتت باشه ریسکه چون روز به روز بی ارزش میشه باید با پول کار کنی

این هفته اعلام نکردن چهارشنبه هفته پیش هم که لغو شد

غزر فقط لغو شد اما روز قبلش سه شنبه رافزا عرضه اولیه داشت منتها ۶تا سهم به هر کد بورسی رسید من با ۵ تا کد بورسی ۳۰تا سهم بهم رسید

غزر فقط لغو شد اما روز قبلش سه شنبه رافزا عرضه اولیه داشت منتها ۶تا سهم به هر کد بورسی رسید من با ۵ ...

ببخشید خودتون میخرید عرضه اولیه؟من خودکار زدم ولی برام نخریده تا حالا میدونید علتش چیه؟

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
کد بورسی پدر ومادر خواهر برادرم و شوهرم دست منه من باهاشون کار میکنم

عرضه تا کی با نگه داری حدودا چندماه مثلا سیتا .تا کی با نگه داریم 

اگه میشه برا حال دلم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین ،انشالله همه اتون حاجت روا بشین😍😍😙