یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالا دیروز شوهر گفت بریم ویلا مامانم اینا اونجان من مخالفت کردم چون بیرون تو ماشین بودیم شوهر جواب من نداد زنگ زد به مادرش گفت تو راهیم میایم ویلا کی هست گفت خودمون ولی ما میدونستیم بقیه بچه ها اونجان شوهر گفت باشه ما تو راهیم بعدش یهو رنگ صورت شوهر عوض شد گفت ن خوب شده دیگه باشه خداحافظ برگشت خونه
شوهرم چیزی نگفت تا خونه منم نپرسیدم گفتم الان عصبیه البته جلو من خجالت هم کشید شب موقع خواب گفتم تو برو تو پذیرایی بخواب گفت چرا گفتم کرونا میگیری گفت این چه حرفیه گفتم مگه مادرت همین نگفت زبونش چرخوند ن من خودم نرفتم و فلان ولی فهمیدم بخاطر مریضی گفته نیاین
شوهرم چیزی نگفت تا خونه منم نپرسیدم گفتم الان عصبیه البته جلو من خجالت هم کشید شب موقع خواب گفتم تو ...
عه چه خوب طاقتی داشتی تا موقع خواب چیزی نگفتی من بودم همون موقع شروع کرده بودم دعوامونم شده بود.. چقدر شوهرت خجالتزده شده واقعا که. خیلی خوبکاری کردی چیزی به شوهرت نگفتی ولی حتما هرموقه زنگ زدن بهسون بگو.