2777
2789
عنوان

خانوما یه چند لحظه

228 بازدید | 13 پست

هر کی بلد بود راهنماییم کنه منم واسه خوشبختیش دعا میکنم 😍خانوما با یه پسره با قصد آشنایی قبل ازدواج حرف میزنم بیاین راهنماییم کنین که چجور رفتار کنم پشیمون نشه و عاشق ترم بشه منظورم از رفتار اینه که مثلا چقدر بهش پیام بدم یا زنگ بزنم چقدر آنلاین باشم فضای مجازی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت باش فقط،الان هم اگه ادا دربیاری بعد عقد واقعیتو ببینه ممکنه بره اون موقع خیلی سخت تره جمع کردنش ...

خودم که هستم از پیام دادن اینا میگم چجور باشم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هرچه کمتر بهتر . خودتو وابسته تر نشون نده.

اعتراضم کرد بگو بعد عقد مفصل میحرفیم خودتو مستقل تر از خانواده نشون نده مثلا قرار و مدار رو بگو باخانوادم هماهنگ کنم بعدا منم با این ترفند دوساله ازدواج کردم  

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

فقط خودت باش .

قرار نیست باب میل اون رفتار کنی . گیریم تونستی و بعد ازدواج کردین . تا ابد که نمی تونی باب دل اون باشی ، اون باید خود واقعیتو بپسنده .

اما درکل آویزون نباش ، از هر محبت ساده اش هم ذوق نکن ، بهش هم اعتماد نکن نقطه ضعف بدی دستش

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی
از من ب شما نصیحت رابطه تلفنی رو قطع کن ازش بخاه شرایطشو درست کنه وبعد بیاد جلو. . . . . اینکارا عاق ...

اومده جلو ولی واسه آشنا شدن باهم حرف میزنیم بعدش نامزدی و عقد

هرچه کمتر بهتر . خودتو وابسته تر نشون نده. اعتراضم کرد بگو بعد عقد مفصل میحرفیم خودتو مستقل تر از خ ...

ای جانم فدات شم چشم خوشبخت شی 

فقط خودت باش . قرار نیست باب میل اون رفتار کنی . گیریم تونستی و بعد ازدواج کردین . تا ابد که نمی تو ...

مرسی عزیزم 

ای جانم فدات شم چشم خوشبخت شی 

چشمت بی بلا خوشبخت شی . اون ترفندا رو بهت گفتم . شوهرم گف که قبل تو باینفر میحرفیدم برا اشنایی دوسه روز نشد کات میکردم چون خیلی دختره سیریش بود انگار پسر ندیده و مستقل خودشو نشون میداد 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اومده جلو ولی واسه آشنا شدن باهم حرف میزنیم بعدش نامزدی و عقد

کلا رابطه تلفنی تو طولانی نکنی دوست من، اگرم دیدی طفره میره و واسه زندگی و ایندش برنامه و کاری نداره و امروز فردا میکنه عذرشو بخاه. . 

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
کلا رابطه تلفنی تو طولانی نکنی دوست من، اگرم دیدی طفره میره و واسه زندگی و ایندش برنامه و کاری نداره ...

مرسی عزیزم 

سلام. اگه میخای خوشش بیاد 

حسودی نکن (چون از نظر خودت دوست داشتن تلقی میشه از نظر مردا بی ارزشی و ضعیف بودن زن) 

گیر نده  ب مردا. 

وابسته نشو

مردا میخان شکارچی باشن ن شکار. 

که همه اینا مستلزم اینکه خودتو دوست داشته باشی. برا خودت ارزش قایل شی. عاشق خودت باش اون هم عاشقت میشه

سلام. اگه میخای خوشش بیاد  حسودی نکن (چون از نظر خودت دوست داشتن تلقی میشه از نظر مردا بی ارزش ...

فدات شم ممنونم