2777
2789
عنوان

همکارشوهرم چندش

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنه یا مرد؟؟؟

مرد

خاشاقچی تکرار غریبانه ی دردهایت چگونه گذشت وقتی سربنیستت کردند😢 بامن بگو از لحظه لحظه های ترورت 😥 کاش در این روزهای کرونایی بودی و میدیدی چگونه برما گذشت 

خب لابد همسرتون با دیدن این فیلم ها مشکلی نداره

از طرفی به مرور زمان رو ادم تاثیرات منفی میذاره

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
باز  نمیکنه فیلمارو که  من باز میکنم من مشکل دارم 😑😐

خب عزیزم توهم باز نکن😅

جدی شوهراتون اجازه میدن برید سرگوشیاشون؟

▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎
باز  نمیکنه فیلمارو که  من باز میکنم من مشکل دارم 😑😐

اصلن به تو ربط نداره

شاید روش نمیشه جوابش کنه

و دوستم نداره نگاه کنه

پس سین میکنه ولی باز نمیکنه

شما هم باز نکن

من و خواهرم هر دو جاری هستیم.و هر دو مشکل داریم برای بارداری..لطفن با دلای پاکتون برامون ‌دعا کنید..ممنونم❤توی تلگرام کانالی هست به اسم @مشاور ریحانه بهشتی،مشاوره رایگان داره امیدوارم همه بهش یه سری بزنید😊توی تاپیکام ۲ تا تست شخصیت شناسی عالی دارم..امتحان کنید😊
آدمی که نخواد براش بفرستن بلده چطور بگه

شوهرم کلا نگاه نمیکنه که بعضی وقتا کارهای شرکتشون رو میفرستن براهم

خاشاقچی تکرار غریبانه ی دردهایت چگونه گذشت وقتی سربنیستت کردند😢 بامن بگو از لحظه لحظه های ترورت 😥 کاش در این روزهای کرونایی بودی و میدیدی چگونه برما گذشت 

شوهر منم پسر داییش براش میفرستاد من نمیدونستم البته.

بعد تو گوشیش دیدم مسدودش کرده گفتم با محسن دعوا کردی چرا بلاکه

گفت فیلم بد میفرسته شعور نداره بش میگم نفرستم گوش نمیده منم بلاکش کردم.😑

کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...
خدارو شکر فک کردم از اون فیلماس

نه بابا فسلم های ترسناک و چندش 

خوردن غورباقه و اینا 

کلا حالت تا ۱۰ روز بهم بخوره