2777
2789
عنوان

سونو nt دادم...

1087 بازدید | 91 پست

امروز سونو nt دادم این جوابش بود

حالا چکار کنم😭دکترم گفت یه ماه پیش سقط شده ولی من خونریزی نداشتم😥

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

@sahel1379  

@اجنه  

دیدید بچم سقط شد😭😭😭

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@sahel1379     @اجنه     دیدید بچم سقط شد😭😭😭

الهی بمیرم 😭😭😭

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

متاسفم عزیزم باید قرص یخوری

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
مگه میشه سقط بشه ندونی

خب همین خونریزی نداشتم الان دکتر میگه خودش از بین رفته ولی جفت مونده...

متاسفم عزیزم باید قرص یخوری

یه دکتر دیگه رفتم سونو رو تکرار کرده 

بنظرت برم؟

سونو ان تی که ۱۱هفته است. واسه شما ۷ هفته است درسته؟

خب بنظرم بچه از هفت هفته سقط شده من الان ۱۱هفتمه

الهی قربونت 😞😞😞😞 جای خوبی رفتی سونو؟  اخه مگه میشه بدون هیچی 🤦‍♀️😔

چی بگم از صبح دارم گریه میکنم اینم شانس من بود🙁فک کنم جای خوبی بود

یه دکتر دیگه رفتم سونو رو تکرار کرده  بنظرت برم؟

اره اره اره حتتتتممماااا برو 

برای من تو ۷ هفته پیش اومد 

رفتم چفت ساک هست ولی جنین نیست احتمالا سقط می کنی دقیقا فرداش استرس داشتم رفتم جای دیگه سونو قلبشم تشکیل شده بود و طبقه هفته بود هر دوتا جا هم جاهای خیلی عالی بود

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟