آرمیناز مدیر استارتر عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 154 عنوان خانمها تابستون طلا نخرین 204 بازدید | 13 پست از بعد عید تا محرم صفر نخرین محرم قیمتها میان پایین تجربه شخصیمه نخرین تا طلا نره بالا دیگه چرا هجوم میبرین 1399/04/28 | 14:01 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوجههههه عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 6166 نداریم که بخریم ✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7667 پول ندارم ک بخرم فعلا😐 نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
1378eli عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 20476 آره تا چن سال پیش محرم ها ارزون میشد الان یکی دوسال هست اصلا ارزون نمیشه... دیگه هیچی مثل قبل نیست برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...
tatli_kiiiz عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 722 خوب شد گفتی فردا میخاستم برم پنج شش دست سرویس طلا بخرم 😏 هشدار که آرامش ما را نخراشی 💀🙂
آیدانم عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 3721 باشه🙄 هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
کاربر_چت عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 4456 خدایی چقدمیخوادبیادپایین😩همیشه همینه هرچقدددددکه دلشون میخوادمیبررن بالانیم درصدبعدن میارن پایین....بعدشم بخاطرکروناهست وضع اقتصادی تحریم هربلایی که دوسدارن دارن سرملت میارن ....دیگه ربطی به محرم صفرنداره حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
آرمیناز مدیر استارتر عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 154 مگه قیمتش جهانی نیس؟😐 تا چند سال پشت سرهم تجربه من بوده دیگه البته .آخه شاید تقاضا میره بالا برا عروسیا همه میخرن طلا فروشها هم سود بالا تر و اجرت بیشتر میگیرن زیاد نمیدونم ولی تجربم میگه محرم ارزون میشد
آرمیناز مدیر استارتر عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 154 عزیز دلم شوخی میکنی؟؟ نه من زمستونها و محرمها میخرم اگه بخوام بخرم طلا فروشها که نمیان بگن نخرین میگن بخرین میره بالاتر .
negarina74 عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 851 مگه قیمتش جهانی نیس؟😐 نه والاجهاني منفي ميشه، اينجا مثبت ميخوره، معلوم نيس چجوري حساب ميكنن