2777
2789
عنوان

خانمهای اقدامی لطفا بیایید

213 بازدید | 55 پست

خانمها من ازدواج اولم  سقط جنین کردم با سند و قرص زیر زبونی ولی کورتاژ نکردم و خودش افتاد 

الان ازمایش دادم و پاپ اسمیر  دکترم گفت همه چی خوبه و گیرندگیت بالاس و اینا دندونامم دو تاش عصب کشی میخواست که انجام شد قرص ویتامین سه و اهن و اسید فولیک هم داده 

دیگه کار دیگه ای لازم نیست ؟ 

قرصی شربت تقویتی چیزی ؟

خواهر شوهرم از المان یه قرصی هم داده برام قبلا اوردن که برای اقدام به بارداری نمیدونم بخورم یا نه ؟ ویتامین و اینهاس 

دیگه کلا من تجربه ای ندارم اگر کسی چیزی بلده بگه ممنون میشم 😍😍😍

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاری لازم نیست بیا ما گروه زدیم تو تلگرام دور هم همین حرفارو می زنیم  https://t.me/joinchat ...

تلگرام ندارم 😔 اخه   شکن هم ندارم میشه لطفا چن تاشو بگید مرسی

اگه از روان کننده استفاده میکنی تو رابطه  bybe dance استفاده کن یه جوریایی مخصوص اقدامیام به اسپرم ضرری وارد نمیکنه دکترم توصیه کرد

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد/ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
برو دکتر آزمایش‌های قبل بارداری

ازمایشهای قبل بارداری دادم گفت خوبه بعدش گفت ۱۴ روز قبل پری اگه اقدام کنی حتما باردار میشی

اگه از روان کننده استفاده میکنی تو رابطه  bybe dance استفاده کن یه جوریایی مخصوص اقدامیام به اس ...

من نمیدونم روان کننده چیه بیبی دنس هم نمیدونم 

اسم قرصت چیه؟

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
فعلا برو اقدام اگه تا شش ماه باردار نشدی اونوقت به فکر تقویت باش 

نه اقدام که گفت خیلی گیرندگیت و اینها خوبه برای تقویت بدنی پرسیدم نمیخوام بچم ریز و اینها بشه دیر یا زود شدنش مسئله مهمی زیاد نیس 

اسم قرصت چیه؟

نمیزاشتن از مرز رد کنه پسر خار شوهرم اورد الان عکسشو میگیرم باز کرده بود ریخته بود تو شیشه قرص های خودش که نسخه داشت پارسال اصلا نمیدونم بدتر فاسد اینها نشده

همینا کافیه قرص خواهر شوهرت رو به دکترت نشون بده بعد بخور تا روز اقدام قووتو بخور بعدش دیگه نخور خی ...

اخه گرمی بخورم پسر نمیشه . پسر نمیخوام . دختر دوس دارم