2777
2789
عنوان

پول ندارم هر دیقه برم تولد

1373 بازدید | 59 پست

بنظرتون درسته انقد تولد میگیرن؟تو این گرونی ک بزور شکم حودمونو میتونیم سیر کنیم هر روز اون برا بچش تولد میگیره هر روز اون میگیره.بابا بنظرم یکی دوبار تولد بزرگ بگیرین بعدش سالهای بعد فقط خونوادگی باشه.ما ک نمیتو نیم هر سال هزار بار بریم کادو بخریم

بهونه کرونا بیار

نرو

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه کجای کاری فردا تولد منم دعوتی😂

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰

والا ما از این رسما نداریم چقد بدم میاد شاید کسی نداشت کادو بخره یادلش نخواست ما که همه تولدامون فقط یه کیک میخریمو هیچ کسو دعوت نمیکنیم

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔
والا ما از این رسما نداریم چقد بدم میاد شاید کسی نداشت کادو بخره یادلش نخواست ما که همه تولدامون فقط ...

اره اینجوری درسته.خب ینی چی تولد میگیرن مردم باید بیان کادو بدن.ب ما چه ک تو این روز اومده دنیا باید کادو بدیم.چقد رسم بدیه

اره اینجوری درسته.خب ینی چی تولد میگیرن مردم باید بیان کادو بدن.ب ما چه ک تو این روز اومده دنیا باید ...

اره والا خیلی بده بنظر من که نرو 

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔