2777
2789

دختراااا

من ٩ماه اقدام بودم،عكس رنگي رحم،ازمايش اسپرم،ازمايش خون و .... نرمال بود اما باردار نميشدم.😞

هر ماه ٢تا فوليكول بالغ داشتم،اما بي تاثير بود.😢

اين ماه روز تخمك گذاري رفتم سونو،دكتر گفت فوليكول ١٤ و ضخامت اندومتر ٤ميل داري كه براي بارداري مناسب نيست و اين ماه باردار نميشي.در دوران تخمك گذاري، شوهرم يك هفته اي ماموريت بود و براي همين اصلا اقدامي نداشتيم.

كلا اين ماه نااميد بودم و انتظار نكشيدم.

امروز نوبت دكتر گرفتم،كه برام لتروزول تجويز كنه كه سريع تر مادر بشم😄

چون ٢ روز تاخير داشتم،گفتم بزار جهت سرگرمي يه بيبي چك بذارم و بعد برم مطب.

بيبي چكم منفي بود و گفتم دوباره بيبي چك رو حروم كردم😄رفتم اماده بشم كه برم مطب،وقتي برگشتم ديدم بيبي چك هاله انداخته😍😍😍

اصلاااا باورم نميشد و انتظارشو نداشتم.سريع رفتم ازمايش بتا دادم كه ٤٦٠بود.

خداروشكر،منم دارم مامان ميشم😍😍

خواستم بهتون بگم نااميد نباشين،به خدا توكل كنيد،اصلااااا بهش فكر نكنيد،به حرف هاي نااميد دكترا گوش نديد و انرژي مثبت به خودتون بفرستين.كه جايي كه انتظارشو ندارين،خبر خوب ميشنويد🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این حالِ خوبت واسه ی حالِ دل منم دعا کن💜خدا نی نیتو حفظ کنه

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر دو سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

مبارکهههههه🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

مبارکه خدانینی کوچولو نگه داره  فقط برای منم دعاکنیدمنم باردارم شوهرم۵ماه بیکاره میترسم زایمان زودرس داشته باشم دفترچه بیمه درست نکردم پولم کمه ۳۰۰تومن کم دارم ۴۰۰تومن دارم پول دفترچه ها۷۰۰تومن میشن تروخدا هرکسی درتوانش هست کمکم کنه چون زایمان آزاد خیلی هزینه میخوادمنم شوهرم بیکاره😞😞😞😞😞😞😞😞