برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمیکردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمیکردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
دوست عزيزم آدرس كانالشون @s-m-mosavi-peykshafaهست توي تلويزيون هم شبكه افق برنامه انارستان روزهاي زوج ساعت ٧شب يكي دو بار اومدن صحبت كردند برنامه خوبيه اگه به طب سنتي علاقه مند باشيد از اونجا باهاشون آشنا شدم براي يه مشكل ميخواستم ازشون مشاوره تلفني بگيرم داروها رو با پست ميفرستن من ميخوام مطمئن بشم درموردشون كه موسسه شون درسته و هموني كه من تماس ميگيرم هست يا نه دستم به جايي بند نيست اگه لطف كنيد كمكم كنيد خيلي ممنون ميشم ببخشيد وقتتون رو گرفتم
من پدر بزرگ مادرم مكتب خونه داشته و قرآن به بچه ها ياد ميداده و من قرآن خونيم خيلي خوبه خدا رو شكر اگه قابل بدونيد براي تشكر ازتون براتون يه صفحه قرآن ميخونم ميدونم كمك شما بي چشم داشته من خودم اينطوري راحت ترم و احساس بهتري دارم خدا پشت و پناهتون
من پدر بزرگ مادرم مكتب خونه داشته و قرآن به بچه ها ياد ميداده و من قرآن خونيم خيلي خوبه خدا رو ...
نه اصلا لازم نیس
خواهشا نخونید چون شاید مادرم ندونه شرمنده میشم
مادرم یه دکتر طب سنتی رفته شک کردم که اونجا باشه برا همین گفتم میپرسم