2777
2789

سفید یعنی هیچ خطی ننداخته بود؟ برا من که اینجوری میشه یعنی خرابه. رو کارتون بی بی من که اینطوری نوشته

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هورمونیه دیگه تغییر میکنه. خب هاله انداخته دیگه همون مهمه. 

بعدم اینکه عزیزم وقتی بارداری برا چی بی بی میزنی استرس بیخود به خودت میدی؟ خب چکاپ دکتر و غربال گری واسه همین موقع هاست دیگه.

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
عزیزم هورمونیه دیگه تغییر میکنه. خب هاله انداخته دیگه همون مهمه.  بعدم اینکه عزیزم وقتی باردار ...

مني ك دوماهه باردارم نبايد حاله بندازه

من چون درد سينه هامو تهوعم رفت بي بي زدم ديدم اينجوريه😭😔😔

صب ميرم سنو ان شاءالله

هفته هشتی تااالان چندتا بیبی مثبت داشتی ازمایش بازم ندادی؟    

بااي وي اف مثبت شدم 

يازده تا بي بي مثبت داشتم

سنو دادم قلبشم تشكيل شده

اما بي بي امشبم اينجوريه😔

مني ك دوماهه باردارم نبايد حاله بندازه من چون درد سينه هامو تهوعم رفت بي بي زدم ديدم اينجوريه😭😔😔 ...

انشاءالله که چیزی نیست عزیزم. نگران نباش فردا میری دکتر دیگه. 

بااي وي اف مثبت شدم  يازده تا بي بي مثبت داشتم سنو دادم قلبشم تشكيل شده اما بي بي امشبم اينج ...

خوبی خودت؟قلبشم تشکیل شده بعد بیبی میزنی؟

استرست بالاست که به شدت سمه

الان بین الطلوعینه پاشو قران بخون از خدا بخواه بهت ارامش بده بهش توکل کن

زیز نظر دکتر باش کارای عجیب هم نکن دختر جون

خوبی خودت؟قلبشم تشکیل شده بعد بیبی میزنی؟ استرست بالاست که به شدت سمه الان بین الطلوعینه پاشو قران ...

وقتي ويارم يك دفعه رفت دردسينه هام رفت نگران شدم خيليييييي 

نميدونم چيكاركنم 😔😔

دعاكنين برام

وقتي ويارم يك دفعه رفت دردسينه هام رفت نگران شدم خيليييييي  نميدونم چيكاركنم 😔😔 دعاكنين برا ...

حتما عزیزم

ان شاالله که تغیررات بارداریته و هیچ مشکلی نیست

دور از جون مشکلی باشه خونریزی چیزی میکنی

متم اوایل تهوع داشتم باز کم میشد یک مدل دیگه میشدم

الان تتها کسی که عالم به همه چیزه خداست

خودتو بهش بسپار اروم میشی و بخواب که استراحت خیلی واست لازمه