setva مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 87 عنوان بي بي چك هفته هشت بارداري 8663 بازدید | 16 پست خانوما من هشت هفته شدم امروز چون تهوعمو دردسينه هام كم شده بي بي چك زدم ديدم سفيده😔😔😔😔😔كسي بوده مثل من ؟؟ 1399/04/28 | 04:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sobhgol عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 5922 سفید یعنی هیچ خطی ننداخته بود؟ برا من که اینجوری میشه یعنی خرابه. رو کارتون بی بی من که اینطوری نوشته اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
setva مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 87 خطي ك بايدمثبت بشه درحد حاله ولي تا سه هفته پيش ك بي بي ميزدم خيليييي پررنگ بود😔😔😔😔
setva مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 87 سفید یعنی هیچ خطی ننداخته بود؟ برا من که اینجوری میشه یعنی خرابه. رو کارتون بی بی من که اینطوری نوشت ... خطي ك بايد مثبت بشه درحد حاله افتاد😔😔😔
sobhgol عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 5922 عزیزم هورمونیه دیگه تغییر میکنه. خب هاله انداخته دیگه همون مهمه. بعدم اینکه عزیزم وقتی بارداری برا چی بی بی میزنی استرس بیخود به خودت میدی؟ خب چکاپ دکتر و غربال گری واسه همین موقع هاست دیگه. اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
زهرا_شاکر عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 4493 هفته هشتی تااالان چندتا بیبی مثبت داشتی ازمایش بازم ندادی؟
setva مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 87 عزیزم هورمونیه دیگه تغییر میکنه. خب هاله انداخته دیگه همون مهمه. بعدم اینکه عزیزم وقتی باردار ... مني ك دوماهه باردارم نبايد حاله بندازهمن چون درد سينه هامو تهوعم رفت بي بي زدم ديدم اينجوريه😭😔😔صب ميرم سنو ان شاءالله
setva مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 87 هفته هشتی تااالان چندتا بیبی مثبت داشتی ازمایش بازم ندادی؟ بااي وي اف مثبت شدم يازده تا بي بي مثبت داشتمسنو دادم قلبشم تشكيل شدهاما بي بي امشبم اينجوريه😔
sobhgol عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 5922 مني ك دوماهه باردارم نبايد حاله بندازه من چون درد سينه هامو تهوعم رفت بي بي زدم ديدم اينجوريه😭😔😔 ... انشاءالله که چیزی نیست عزیزم. نگران نباش فردا میری دکتر دیگه. اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
زهرا_شاکر عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 4493 بااي وي اف مثبت شدم يازده تا بي بي مثبت داشتم سنو دادم قلبشم تشكيل شده اما بي بي امشبم اينج ... خوبی خودت؟قلبشم تشکیل شده بعد بیبی میزنی؟استرست بالاست که به شدت سمهالان بین الطلوعینه پاشو قران بخون از خدا بخواه بهت ارامش بده بهش توکل کنزیز نظر دکتر باش کارای عجیب هم نکن دختر جون
setva مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 87 انشاءالله که چیزی نیست عزیزم. نگران نباش فردا میری دکتر دیگه. دعاكنين برام😔
setva مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 87 خوبی خودت؟قلبشم تشکیل شده بعد بیبی میزنی؟ استرست بالاست که به شدت سمه الان بین الطلوعینه پاشو قران ... وقتي ويارم يك دفعه رفت دردسينه هام رفت نگران شدم خيليييييي نميدونم چيكاركنم 😔😔دعاكنين برام
زهرا_شاکر عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 4493 وقتي ويارم يك دفعه رفت دردسينه هام رفت نگران شدم خيليييييي نميدونم چيكاركنم 😔😔 دعاكنين برا ... حتما عزیزمان شاالله که تغیررات بارداریته و هیچ مشکلی نیستدور از جون مشکلی باشه خونریزی چیزی میکنیمتم اوایل تهوع داشتم باز کم میشد یک مدل دیگه میشدمالان تتها کسی که عالم به همه چیزه خداستخودتو بهش بسپار اروم میشی و بخواب که استراحت خیلی واست لازمه