2777
2789
عنوان

سر گم کردن شیشه شیر کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2981 بازدید | 135 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا مردا چشونه گوه شدن 

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن

ما مشکل داشتیم کلا بچه دار نمیشدیم انقد این دکتر اون دکتر رفت حتی من داروهارو نمیخوردم ولی خودش حتی عملم رفت که مشکلش حل شه بچه دار شیم الان نمیدونم چه مرگشه ۳ شیفته کار میکنه زورش میاد خرج کنه یه شیشه شیر مگه چیه که بخاطر کتک بخورم اخه بچمم یه جوری نگام میکنه انگار میفهمه دلم کباب میشه میگم بزارم برم جدا شم ولی بچمو چیکار کنم بهش نمیرسن اذیتش میکنن اینم میدونه بخاطر بچه نمیرم بدتر میکنه

میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه 

برو پزشک قانونی 

بر علیهش مدرک جمع کن 

تا بتونی حضانت بچتو بگیری

تو اون خونه موندن

بچت روحیش داغون میشه

خودتو نجات بده

و بچتو ولی عجله نکنع اصلا عجله نکن 

فقط بی سر و صدا فردا برو پزشک قانونی با یه وکیل خوب مشورت کن ببین چی بهت میگه 

اگر الان بپرسم چند سالت هست 

اگر بگم تو این کرونا بیرون چه معنی داره 

اگر بگم اول همسر رو بشناسید بعد بچه 

اگر بگم رعایت احوالات هم رو بکنید ببین چرا اینقدر عصبانی هست 

اگر بگم دفعه اول که زد چیکار کردی که تکرار نشه 

اگر بگم مشاور ......

ناراحت میشی ؟؟؟

یه بازنگری کن تصمیماتت رو که الان با بچه چهارماهه نگی طلاق 

اعصابم داغون میشه که یک زن ظلم بشه بهش 

ولی نفهمه خودش چقدر در اون ناحقی که داره در موردش میشه مقصر هست 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

عزیزم شرایط سختیه..ولی الان اوضاع خیلی خرابه شاید بنده خدا تو محیط کار به مشکلی خورده با کسی حرفش شده یا مشکل مالی داره نمیخواد شما بدونید یا شایدم فکر میکنه درکش نمی کنید..دیدی وقتی یه لیوان پر میشه با یه قطره سرریز میکنه؟ شاید روز سختی داشته هر چند که دلیل نمیشه چنین کار زشتی رو انجام بدن؟ راستی بار اوله که این مشکل پیش اومده؟

وزن اولیه ۶۶/۳۰۰ وزن هدف ۵۷ قد ۱۶۰ الهی به امید تو

میدونم حرفم تکراری شده ولی با همچین جانوری چرا بچه دار شدی خودت تو این زندگی زجر میکشی کافی نبود یکی دیگه رو هم آوردی

با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!

بزن سرش تو دیوار مرد ک بفکر زنش نی بدرد چی میخوره من زن کتک داره خدا ازش نگذره 

رد نشو بخون امضا رو ... 🚶‍♀️۶سالم که بود دلم میخواست  با بچه های کوچه بازی کنم ولی مادرم میگفت نه🙂 .... ۱۰ سالم که بود دلم میخواست  خرس بزرگتر از خودم  داشته باشم  ولی نشد بخرم الان یکیش دارم  اندازه خودمه 🙃.... ۱۳ سالم که بود دلم خواست برم  بیرون اونقدر بگردم تا خسته شم  ولی الان خونه رو  بیشتر ترجیح میدم تا بیرون ...😄 ۱۵ سالم که بود همیشه دوست داشتم گوشی لمسی داشته باشم اونم بزرگش  ولی نشد بخرم  الان بهترینش دارم .... 😊خواستم  بگم  یچیزای  به وقتش  قشنگه  (: 😪پس تا چیزی میخوای داشته باشی داشته باش نزار ناراحتیش تو دلت بمونه که چرا اونموقع تجربه نکردی (: 🙎‍♀️🥀🖤🤍

چطور باباتو تونستی واسه یه شیشه شیر بکشونی تا خونه واسه مشت خوردن تو سرت نمیتونی از بابات کمک بگیری؟مگه بچش نیستی دل سنگ آب میشه اونا که پدر مادرن

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

اگه میتونی ترکش کنی  حتما ترکش کن.اگرنمیتونی تو سری خور نباش وقتی میزنه تو هم حمله کن بهش وبزنش...چهاربار که ببینه جسوری وازش کتک نمیخوری دیگه ادامه نمیده.....

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔