2777
2789
عنوان

سر گم کردن شیشه شیر کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2981 بازدید | 135 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط نگران آینده اون بچه ام همین 

چطور می تونی این ظلمو در حقش بکنی بمونی و بسازی تا شخیصت بچه ات هم مثل پدر بی رحمش شکل بگیره 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود 💔تا دلم... باز دلم... باز دلم.. دل بشود😔

شوهری که میزنع 

مطمئن باش تا اخر عمر میخوادبزنه

شما فعلا بی صدا برو پزشک قانونی 

نمونه برداری کنن ازت هر سری برای روز مبادا حتما این کار رو انجام بده شاید اگه یه روزی طلاق بگیری ضرب و شتم بشه بهانه خوبی برای گرفتن حضانت بچه ت 

به هیچ عنوان بیخیال نشین 

یعنی چی این مرد یا گوه؟

سگه که پاچه میگیره 

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

اول از همه برو پزشکی قانونی ازش شکایت کن نمیگم طلاق بگیر منظورم اینه شاید با این کار ادم شد یا ببرش روانشناس اگرم قصدت جداییه که بچه تا هفت سالگی با خودته شوهرتم هیچ غلطی نمیتونه بکنه 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید