2777
2789
پس منم اینطور شدم

برو دکتر قرص هایی مثل پرانول یا کلرودیازپوکساید میدن یه مدت میخوری خوب میشی 

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمیخراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا ماله منم شبا تا مرز خفگی میرم شما هم همش نفس عمیق میکشیدین انقدر کشیدم قفسه سینم درد میکنه

والا منم اینجور بودم فهمیدم مال همونه

مال شما هم احتمال زیاد استرس باشه 

من همش حس میکردم نفسم بالا نمیاد نمیتونم خوب نفس بکشم حس نفس تنگی داشتم

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمیخراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💜
متاسفانه من یه مشکلی دارم نمیتونم هرقرصی بهم نمیفته 

بری دکتر بگی خودش میدونه چی بده بهت

[QUOTE=146365094]بری دکتر بگی خودش میدونه چی بده بهت[/QUOTEبه شما دکتر گفت آلرژیه ؟ یه سوال دیگه آلر ...

من سابقه ی آلرژی دارم ولی فقط خارش بدن میگیرم

مال منو گفت استرسه شب ها که میشد یه پرانول ۱۰ میخوردم یه مدت خوب شدم 

آره عزیزم آلرژی فرق میکنه با آسم

نه ان شاءالله که هیچی نیست همین استرست باعث میشه بدتر بشه وضعیتت