2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خارش بدن دارن بینیم کیپ میشه کسی عطر بزنه خفگی میگیرم

همون یا آلرژی داری یا استرس

شاید هم هر دو 

ولی دنبالشو بگیر با چند تا قرص حل میشه انقدر اذیت نشی 

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمیخراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💜
عزیزم آسم با آلرژی فرق میکنه شما هم بینیت کیپ میشه

منم که گفتم آلرژی عزیزم...من کیپی بینی نداشتم ولی ممکن هست کیپی بینی هم از علائمش باشه...و اینکه منبع آلرژی رو باید پیدا کنی.....یعنی اینکه بدونی با چی که در تماسی اینجوری میشی..عطر یا ادکلن یا حتی بوگیر و.....

مرا هزار امید؛هست و هر هزار تویی💙💙💙💙
میشه بگین دارو چی مصرف کردین من دارم بخاطر کرونا نمیرم دکتر از خفگی میمیرم

عزیزم به من اسپری دادن و یه قرص که اسمش یادم نیست....باید حتما دکتر بری..ازت نوار ریه میگیره و اونموقع تشخیص میده چی بخوری....

لطفا جواب میدی آلرژی با اسم فرق میکنه ؟شما دارو خوردین خوب شدین؟

بله فرق داره....آسم نوع حاد آلرژی هست...و اگه آلرژی اهمیت داده نشه تبدیل به آسم میشه....بله من دو سال زیر نظر دکتر بودم....و الان هم اگه رعایت نکنم بازم همون حالتهای سرفه و تنگی نفس سراغم میاد

عزیزم یه سوال دیگه بوی عطر و ادکلن بهتون حس خفگی میده؟

فقط یه مدل عطر که اگه بوش بهم بخوره در جا ریه هام شروع میکنه به سوزش...و بیشتر از این عطر ها که با سرنگ میریزن و مواد شوینده مثل وایتکس و پاک کننده سطوح