2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بد حرف میزنن😏حالا انگار چی گفتی ک اینجوری گارد گرفتن😑

عزیزم از اول بخون ،استارتر مشکل دارن به خاطر سن ایشون اومدن میگن من27سالمه یه تا بچه دارم 

هوایِ من شد هَوای تو                                             صدایِ من شد صدایتو 💞

از اول پیش متخصص های نازایی نرو اونا همرو کیس ای وی اف میبینن

یهو دیدی طبیعی خودت باردار شدی یا یه دکتر خوش ذوق با دو تا امپول کاری کرد ماه اول دوم باردار شدی

برو ازمایش AMH  بده 

عزیزم از اول بخون ،استارتر مشکل دارن به خاطر سن ایشون اومدن میگن من27سالمه یه تا بچه دارم 

میدونم اما خیلی حرفای بدی هم بهش زدن بنظرم خود استارتر اگه ناراحت شده بود جوابشو میداد بقیه حق دخالت نداشتن عزیزم

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

مرسی گلم الان اقیی واسه خودش سال یازدهم رشته ریاضی مدرسه تیزهوشان

یه سوالی بپرسم 🙈توروخدا ببخشید ...من خودم عاشق دخترم یعنی اصلا نمیتونم تصورکنم دختر نداشته باشم البته هرجفتشون گلن فرقی ندارن ولی میخواستم ببینم هیچ وقت ته دلت نخواستی دختر داشته باشی هیچوقت تلاش نکردی برای دختردار شدن  بخدا قصد توهین یااینکه بگم دختر خوبه  اینارو ندارما چون همجنسیم پرسیدم😚😚خیلی طولانی شد ببخشید😚

حالا این که خوبه اون دفعه تاپیک مجردا بود یه نفر اومد گفت من سی و دو سالمه نوه دارم 

اون دیگه بدبخت دو عالم بوده

هوایِ من شد هَوای تو                                             صدایِ من شد صدایتو 💞
میدونم اما خیلی حرفای بدی هم بهش زدن بنظرم خود استارتر اگه ناراحت شده بود جوابشو میداد بقیه حق دخالت ...

حف شما هم درسته ،ولی بپری وسط تاپیک وحرف بی مورد بزنی جایز نیست