2777
2789
عنوان

خواستگارم یهو منصرف شده...

| مشاهده متن کامل بحث + 6578 بازدید | 91 پست

از بس خودتو پایین گرفتی

سنگ سبک شدی! همه ی لگد بهت میزنن اح اح!

چرا ازش بپرسی مگه در من عیبی دیدید!

وای خدا   

ی کم اعتماد بنفس

ی کم حرمت نفس

اح اح

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
من نظر مساعدی ندارم و برای دختر خودم هم نمی پسندم  روی نقاط منفیش زوم کن خونه و ماشین که داره ...

ما در موردش تحقیق کامل کردیم... از همه لحاظ گفتن پسر خوبیه  خونوادش خوبن گفتم باشه یکم روش فکر میکنم... روش فکر کردم .باهاش حرف هم زدم هم اون از من خوشش اومد هم من تازه داش ازش خوشم میومد که یهو عوض شد ... دلیلش رو هنوز متوجه نشدم... یه روزه تغییر کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بس خودتو پایین گرفتی سنگ سبک شدی! همه ی لگد بهت میزنن اح اح! چرا ازش بپرسی مگه در من عیبی دیدید ...

عزیزم خودتو کنترل کن عزیزم... مشاوره خواستم ... میدونم ولی تو این زمونه پسر خوب واقعا کم پیدا میشه چون این ذاتن خوب بوده من روش تمرکز کردم بیشتر ولی اون خودشو پایین تر از من دید و منصرف شد 

ما در موردش تحقیق کامل کردیم... از همه لحاظ گفتن پسر خوبیه  خونوادش خوبن گفتم باشه یکم روش فکر ...

بهرحال ایشون هم حق انتخاب دارن

بعد اینکه  همه رو ولشون کن تو نامزدی عقد ببین برای تو چطوریه شاید یکی خوب باشه شما عذاب بکشی خیلی از این موارد دیدم درددل کردن که اصلا باورم نمی شد شوهرشون همچین ادمی باشه

من حدود 8 ماهه ازدواج کردم. حدود 20 جا هم خواستگاری رفتم و چند جا تا آستانه ازدواج  پیش رفتم ولی نشد مادرم هم فکر میکرد طلسمم کردن میرفت دنبال دعا خون و اینجور چیزا. بعد ازدواج خانومم گفت خواستگار خیلی داشته و هر دفعه به خاطر یه چیز احمقانه بهم خورده. و مادر اون هم دقیقا همون کارا رو کرده. 

من نمیگم ناراحتیت غیرطبیعیه. ولی مطمئن باش خدا بهترین قسمت رو برات نوشته. این نوشته من بمونه یادگاری بعد ازدواج بیا اینجا رو نگاه کن. اصلا پی پسره رو نگیر اگه قسمتت باشه خودش میاد. 

همون طور که چند بار ازدواج خودم و خانومم بهم خورده بود این دفعه همه چی یهو درست شد. حتی خواستگارهای قبلی خانومم هر چی سنگ انداختن هیچ تاثیری نداشت که هیچ بیشتر باعث شد مصمم شیم. 

اینم بگم شکر خدا تا به الان خیلی از خانومم راضیم. خیلی مهربون و همه چی تمومه.

بازم میگم نگران نباشین مطمئنا خوشبخت میشین

عزیزم خودتو کنترل کن عزیزم... مشاوره خواستم ... میدونم ولی تو این زمونه پسر خوب واقعا کم پیدا میشه چ ...

دقیقا مردها دوست دارن از همسرشون بالاتر باشن حس قدرت کنن یه سر و گردن باید بالاتر باشن تو همه زمینه ها

بهرحال ایشون هم حق انتخاب دارن بعد اینکه  همه رو ولشون کن تو نامزدی عقد ببین برای تو چطوریه شا ...

آخه ایشون به خونوادشون گفتن که خوششون اومده از من ... مشکلی نبود ولی یهو منصرف شد دلیلش  رو فقط دوست دارم بفهمم

دقیقا مردها دوست دارن از همسرشون بالاتر باشن حس قدرت کنن یه سر و گردن باید بالاتر باشن تو همه زمینه ...

چون خودش بارها تو صحبتها گفت که شما از من بهترین تحصیل کرده این...