2777
2789
عنوان

خواستگارم یهو منصرف شده...

| مشاهده متن کامل بحث + 6578 بازدید | 91 پست

عزیزم متأسفم که چنین تجارب تلخی رو تجربه کردی.

و یک سؤال چرا به عنوان یک انسان تحصیلکرده حاضرید با شخصی که حتی دیپلم نداره ازدواج کنید(منظورم این حد از تفاوته،نه توهین به غیر تحصیل کرده ها).

به نظرم میرسه آنقدر سهل گرفتن و راحت بله گفتن طرف شمارو به عقب نشینی وا داشته. تصور میکنم تکرار این اتفاق اعتماد به نفستون رو پایین آورده. خودتون و توانایی هاتون رو باور داشته باشید . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگترین مشکلی ک من در شما دیدم اینه ک خییلی خودتو دست پایین گرفتی ،دوست من برای برادرش ی جا رفته بودن خواستگاری میگف همه چی اوکی بود ولی چون دیدیم مادر دحتره خیلی پیگیره داداشم منصرف شد گف لابد دخترشون ی عیبی داره ک اینقد پیگیرن و میخوان از سر باز کنن!!

خلاصه ک خودتو حسابی دست بالا بگیر

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   
واقعا از کسی که تحصیلاتش راهنماییه پرسیدی تو من ایرادی میبینی؟؟؟😐😐😐😐 باورم نمیشه رو اعتماد به ...

من قبلش اعتماد به نفسم بالا بود وقتی اینطوری شد یکم اومد پایین البته از لحاظ ظاهری من ازش یکم بهترم شاید منو دیده فکر کرده که شاید بعدا به مشکل بر بخوریم 

بنظرم نباید بهش می گفتی در من مگه ایرادی میبینی،،،،،این جور خودتا دست کم میگیری،،،،شما تک فرزند تحصیل کرده والا،،،،از خداشم باشه ،،،،بعد سن اصلا مطرح نیست مهم خوشبخت شدنه،،

بحث با ناقص خیالان شیوه استاد نیست،،،،علم افلاطون حریف جهل مادر زاد نیست.
نقاش ساختمونه خونه و ماشین هم داره... خودش درس نخوندهولی کار کرده و بدون کمک پدرش تونسته خونه و ماشی ...

من نظر مساعدی ندارم و برای دختر خودم هم نمی پسندم 

روی نقاط منفیش زوم کن خونه و ماشین که داره قرار نیس اذیت بشی رو تحصیلات و شغل و.. اینا احتمالا اذیت بشی نقاط منفی تو ازدواج مهمه

عزیزم الان چیکار میکنی؟ شغل یا درس یا هر چیزی که وقتت رو پر کنه رو میگم

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم