2777
2789
عنوان

خواستگارم یهو منصرف شده...

6486 بازدید | 91 پست

سلام .. خوبین.. ازتون کمک میخوام... میشه کمکم کنید... من یه دختر ۲۷ سال ام ... تک فرزندم و درس خوندم خودم آدم آرومی هستم... خونوادمم خیلی خوبن... ولی نمیدونم چرا تا الان نتونستم ازدواج کنم... خیلی افسرده شدم... من دلم فقط یه عشق دو نفره خوب میخواد... دلم میخواد همه عشقمو واسه شوهرم خرج کنم... ولی هر خواستگاری که برام میاد تا یه جایی خوب پیش میره ولی یهو بهم میخوره یا منصرف میشن... من خیلی دلم میشکنه... الان خواستگاری دارم. ایشون تحصیلات راهنمایی رو دارن ولی چون هم خودش و خانوادش رو مشناسیم و میدونیم که خوبن دیگه تحصیلاتش برام مهم نیست. اولش خوب داشتیم پیش میرفتیم یهو الان میگن میخوام بیشتر فکر کنم... بهم فرصت بده.. ازش پرسیدم مگه در من ایرادی دیدین که میگی میگه نه اصلا هیچ ایرادی نداری خیلی هم خوبی... خوده اون آقا و خونوادشونم بینهایت خوبن و کلی تعریف خوب شنیدیم ازشون... ولی یه دفعه نمیدونم چی شد که یکم فرصت خواستن... و الانم کلا منصرف شده میگه دیگه نمیخوام ازدواج کنم ...

من میگم شاید کسی منو طلسم یا جادو کرده که بختم باز نمیشه... وقتی اینجوری میشه بیشتر افسرده میشم و نا امید میشم... چیکار کنم ... خواهش میکنم راهنماییم کنید .. خیلی خیلی حالم بده... یکی دو تا فال گیر خوب بهم گفتن کسی برات دعا کرده... یه دعا باطل کن ازش گرفتم دارم انجام میدم...لطفا راهنماییم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥺🥺🍭

تموم بیمارستان پر شده بوده از جیغ دختری که بخاطر شیمی درمانی نمیذاشت موهاشو کوتاه کنن میگفت عشقم موی بلند دوست داره🖤🖤🖤🍭        ی خورده اعصاب ندارم کاری نکنید بحثمون بشه که اونوقت دهنتون صافه بااحترام😁😁🍭     خانم معلم آیندم هر کی سوالی درباره دانشگاه فرهنگیان داره پاسخ گو هستم😉🍭   راستی آبنبات مخصوص منه دست نزن مرسی اه🤨😒🍭

ببین عزیزم تو اصلا و ابدا سن‌ت بالا نیست که با خودت بگی چون ۲۷ سالمه هر کی اومد قبول کنم،صبر کن خدا یه بهترشو برات درنظر گرفته...

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...

شاید یکی بهتر قراره گیرت بیاد،،،،ناراحت نباش،،،،،قسمتت هرچی باشه همون میشه،،،،اصلا غصه نخر بعد ها که شوهرکردی میفهمی چقدر الکی ناراحت شدی،،،،،هرکسی ستاره بختی داره هروقت خدا مصلحت دونست وسیله میکنه برات

بحث با ناقص خیالان شیوه استاد نیست،،،،علم افلاطون حریف جهل مادر زاد نیست.
تحصیلات راهنمایی  شغلشون چی هس؟  بعدا تو زندگی میبینی چقدر فرق داره تحصیلات راهنمایی با ...

نقاش ساختمونه خونه و ماشین هم داره... خودش درس نخوندهولی کار کرده و بدون کمک پدرش تونسته خونه و ماشین بخره

از خدا بخواید بهترین ادم رو سر راهتون بزاره از کجا میدونین با این مرد خوشبخت میشید حتما صلاح بوده که بهم خورده انشالا  یکی که از همه نظر خوب باشه گیرت بیاد

ادم مجرد یک غصه داره ادم متاهل هزارو یک غصه عجله نکنید 

سلام عزیزم من اینجور چیزی دیدم تو فک فامیل ک رفتن پیش سید چیزی بختشون بازکردن و ازدواج کردن قشنگ معلومه ک بختتو بستن درسته خیلی ها بگن اعتقاد نداریم اینا ولی اینا حقیقت داره 

برین پیش سید ک میشناسین دعای بخت گشایی بنویسه برات 

عزیزم صرف ازدواج مهم نیس سعی کن حتما باکسی ازدواج کنی که هم کف باشین نمیگم تحصیلات خیلییی مهمه ولی مهمه بعضی چیزا واقعاتواضع نیست به بعد ازدواجم فکر کنید که چه احساسی خواهید داشت امیدوارم خوشبخت بشین سوره احزاب رو بنویس تو کوزه بذار تو کمد لباست 

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش