سلام .. خوبین.. ازتون کمک میخوام... میشه کمکم کنید... من یه دختر ۲۷ سال ام ... تک فرزندم و درس خوندم خودم آدم آرومی هستم... خونوادمم خیلی خوبن... ولی نمیدونم چرا تا الان نتونستم ازدواج کنم... خیلی افسرده شدم... من دلم فقط یه عشق دو نفره خوب میخواد... دلم میخواد همه عشقمو واسه شوهرم خرج کنم... ولی هر خواستگاری که برام میاد تا یه جایی خوب پیش میره ولی یهو بهم میخوره یا منصرف میشن... من خیلی دلم میشکنه... الان خواستگاری دارم. ایشون تحصیلات راهنمایی رو دارن ولی چون هم خودش و خانوادش رو مشناسیم و میدونیم که خوبن دیگه تحصیلاتش برام مهم نیست. اولش خوب داشتیم پیش میرفتیم یهو الان میگن میخوام بیشتر فکر کنم... بهم فرصت بده.. ازش پرسیدم مگه در من ایرادی دیدین که میگی میگه نه اصلا هیچ ایرادی نداری خیلی هم خوبی... خوده اون آقا و خونوادشونم بینهایت خوبن و کلی تعریف خوب شنیدیم ازشون... ولی یه دفعه نمیدونم چی شد که یکم فرصت خواستن... و الانم کلا منصرف شده میگه دیگه نمیخوام ازدواج کنم ...
من میگم شاید کسی منو طلسم یا جادو کرده که بختم باز نمیشه... وقتی اینجوری میشه بیشتر افسرده میشم و نا امید میشم... چیکار کنم ... خواهش میکنم راهنماییم کنید .. خیلی خیلی حالم بده... یکی دو تا فال گیر خوب بهم گفتن کسی برات دعا کرده... یه دعا باطل کن ازش گرفتم دارم انجام میدم...لطفا راهنماییم کنید