2777
2789
عنوان

بیاین بگم چی شده😐

574 بازدید | 33 پست

دیشب ساعت ۴ صب تقریبا ی دوستان خواست کاربریش ب دلایل قابل قبول و فوری بترکه 

بعد تاپیک زد راهنمایی خواست همه بهش گفتن تامیک +۱۸ بزن ایشونم ۲تا زد فک کنم که بترکه 

ی نفر اومد بهش گفت بدبخت شدی بیچاره شدی و خیییلی ترسوندش اونم یکم مثل اینکه بیمار بوده خلاصه استرس بهش وارد میشه ک بهش میگن بیچاره شدیو پلیس فتا میاد سراغت و اونم حالش خییلی بد شده بوده...چون گفتن پلیس میاد سراغت

این حرفارو ب کسی نزنین لطفا😐😐😐😐😐لطفا لطفا لطفا

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😳😂😐

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘

جوگیرن ی عده

پلیس فتا بیکاره بیاد دنبال اون؟

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
چرا تاپیک بد میزنن؟ دوستتون هم مقصرن عزیزم 

خب نی نی یارا نترکوندنش اونم باید فوری میترکوند تقصیری نداشت بیچاره

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
 اهایییی اونایی که گفتین پلیس میاد وات د فاااااک؟؟؟؟

همینو بگو انقدرم جدی بهش گفته بود اون کاربر بنده خدا نزدیک بوده سکته کنه😐

ترکید حالا؟ 

اره