2777
2789
عنوان

بیاین بگم چی شده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 33 پست

زنگ‌بزنید ۱۱۸ شماره ۱۱۰ رو بگیرید گزارش بدید ۰🥺🍭

تموم بیمارستان پر شده بوده از جیغ دختری که بخاطر شیمی درمانی نمیذاشت موهاشو کوتاه کنن میگفت عشقم موی بلند دوست داره🖤🖤🖤🍭        ی خورده اعصاب ندارم کاری نکنید بحثمون بشه که اونوقت دهنتون صافه بااحترام😁😁🍭     خانم معلم آیندم هر کی سوالی درباره دانشگاه فرهنگیان داره پاسخ گو هستم😉🍭   راستی آبنبات مخصوص منه دست نزن مرسی اه🤨😒🍭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نزنید پلیس فتا بیکاره بیاد 😐کار غیر قانونی نکرده ک 

همینو بگو😐😂

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

اره من تو تاپیکش بودم 

بعدم یه خانوم تاپیک زد که پلیس فتا نظارت داره و فلان لعذم قفلش کرد

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
جوگیرن ی عده پلیس فتا بیکاره بیاد دنبال اون؟

منم به دوستم گفتم ولی اون کاربر بیشوور حسابب ترسونده بودتش😐و چند نفر دیگه م حرف اونوووووو تایید کردن

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
منم به دوستم گفتم ولی اون کاربر بیشوور حسابب ترسونده بودتش😐و چند نفر دیگه م حرف اونوووووو تایید کرد ...

😑😑😑

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
۴ صب کدوم ادم عاقلی بیداره😐😐😐😐

من تو تاپیکشون بودم همون موقع😂😂😂😂

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
اره من تو تاپیکش بودم  بعدم یه خانوم تاپیک زد که پلیس فتا نظارت داره و فلان لعذم قفلش کرد

اره منم اونو دیدم

واقعا چرا اینکارارو میکنن؟؟این دوستمون هم ب شدت استرسی بوده و حالش خییلی بد شده ..

خب نی نی یارا نترکوندنش اونم باید فوری میترکوند تقصیری نداشت بیچاره

عزیزدلم از کاربریش خارج میشد صبح به نی نی یار میگفت

باور کن یه سری افراد مریض با دیدن این تاپیکا به خودشون اجازه ی هر کاریُ میدن

پلیس و این چیزا که مبالغه بوده

در کل کارشون درست نبود

البته شنونده باید عاقل باشه

خیلی جدی چند نفر تایید کردن ک فتا میاد میگیره میبرتشو تاپیکم زدن فوری ک پلیس فتا نظارت میکنه و...!😳

اره منم اونو دیدم واقعا چرا اینکارارو میکنن؟؟این دوستمون هم ب شدت استرسی بوده و حالش خییلی بد شده . ...

میخان جو بدن😂😂😂

عزیزدلم از کاربریش خارج میشد صبح به نی نی یار میگفت باور کن یه سری افراد مریض با دیدن این تاپیکا به ...

نی نی یارا اخه فوری نمیترکونن..چی بگم دیگ مجبور بوده

میخان جو بدن😂😂😂

واقعا ک شیطونه میگ یارو رو تگ کنم فش بارونش کنن و بترکوننش😂😂😂