2777
2789

بچه ها داییم مریض شده چند روز پیش تب و بدن درد داشته بعدش تب لرز شدید گرفته رفته دکتر گفته سرماخوردگی شدید گرفتی اما امروز بویایی و مزه رو اصلا نمیفهمه بهش کفتیم فردا بره ازمایش بده ممکنه که تو خونه بتونه درمان کنه چیا خوبه بخوره چه دارویی چه دمنوشی 

اسم مستعارم که فرهنگیه بخاطر این گذاشتم که اقا من هرچی گذاشتم گف تکراریه و من چون رشتم مدیریت فرهنگیه😍گذاشتم فرهنگی 😂 بله من یه دختر فرهنگی هستم✋😍😂
منم بدن درد دارممممم😭

بدن دردش جوریه ک نمیتونه اصلا پاشه از جاش حال نداره 

اسم مستعارم که فرهنگیه بخاطر این گذاشتم که اقا من هرچی گذاشتم گف تکراریه و من چون رشتم مدیریت فرهنگیه😍گذاشتم فرهنگی 😂 بله من یه دختر فرهنگی هستم✋😍😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدن دردش جوریه ک نمیتونه اصلا پاشه از جاش حال نداره 

ای بابا 

نه من در این حد نیستم خداروشکر 

هر روز صبح ابلیمو و عسل و گلاب بخوره 

پولک از عطاری بخرین دم کنه و بخوره 

میوه و فلفل دلمه خیلی بخوره و سیب 

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.

تا میتونه مایعات زیاد بخوره

آب هویج و سیب طبیعی بگیرین براش

خاکشیر و تخم شربتی بهش بدین اگه تب داره هنوز

احتمالا اشتهاش کم بشه

هم یک ساعت یک بار حتما بهش یه چیز مقوی بدین بخوره ولی به مقدار کم

مثلا یه پیاله سوپ ماهیچه

نصف لیوان معجون شیر و خرما و مغزیجات

و این جور چیزا

لیموی تازه بگیرین هر روز ناشتا با عسل و یکم آب حتما بخوره

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
تا میتونه مایعات زیاد بخوره آب هویج و سیب طبیعی بگیرین براش خاکشیر و تخم شربتی بهش بدین اگه تب دار ...

ممنون عزیزم