2777
2789

عزیزم ناامید نشو ان شاالله خدا بهت میده 

خداروچی دیدی اصلا درد پریودی نیست چون خیلی بودن درد پریودی داشتن ولی نشدن و بچه بود 

بعدم این ماه نشد ماه بعد امیدتو از دست نده 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناامید نباش...خدا بزرگه و یهو دیدی سورپرایزت کرد

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

من بعد هفت سال دکتر رفتن و هشت بار ایوای و آی وی اف ماه پیش دوقلوهای شش ماهم به خاطر زایمان زودرس آسمونی شدن و تنهام گذاشتن. 

یه ماهه اشکام بند نمیشه. امضات حال و روز منه

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 
یه دکتر دیگه برو و بدون استرس اقدام کن  مطمئن باش وقتی میشه که اصلا بهش فک نکنی برو پیش دکتر ...

تازه دکترم رو عوض کردم سیما نور هاشمی... تنبلی دارم فک کنم واسه همون نمیشه

یه چیز دیگه هم بهت بگم  منم زمانیکه باردار بود کمردرد پریودی رو داشتما و فک نمیکردم‌که باردار ...

چی بگم والا من ک امیدی ندارم دیگ ولی برام دعا کنید🙏

من بعد هفت سال دکتر رفتن و هشت بار ایوای و آی وی اف ماه پیش دوقلوهای شش ماهم به خاطر زایمان زودرس آس ...

عزیز دلم واقعا سخته 😔انشالله خدا یه دوقلوی سالم و خوشگل بهت بده... واقعا نمیدونم این کارای خدا دلیلش چی هست آدم تو حکمتش میمونه

عزیز دلم واقعا سخته 😔انشالله خدا یه دوقلوی سالم و خوشگل بهت بده... واقعا نمیدونم این کارای خدا دلیل ...

خدابزرگه خواهر جون. انشاالله ماهم زودی مامان میشیم به امید خدا. چند ساله اقدامی؟

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 
خدابزرگه خواهر جون. انشاالله ماهم زودی مامان میشیم به امید خدا. چند ساله اقدامی؟

انشالله عزیزم 3سال اقدام کردم ولی جدی نبود فک نمیکردم نشه 8ماه هم هست ک با قرص و امپول