famnzri مدیر استارتر عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 1722 عنوان اینهمه آمپول زدم بازم هیچی به هیچی😐 211 بازدید | 15 پست اینهمه آمپول زدم و قرص خوردم موعدم 3مرداد ولی از الان درلدر پریودیم شروع شد... نمیدونم چرا خدا صدامو نمیشنوه😔 1399/04/27 | 19:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pari۷۴ عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 2310 عزیزم ناامید نشو ان شاالله خدا بهت میده خداروچی دیدی اصلا درد پریودی نیست چون خیلی بودن درد پریودی داشتن ولی نشدن و بچه بود بعدم این ماه نشد ماه بعد امیدتو از دست نده کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم . پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
پرنیاااان5 عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 4153 یه دکتر دیگه برو و بدون استرس اقدام کن مطمئن باش وقتی میشه که اصلا بهش فک نکنیبرو پیش دکتر قلمبر درفولی عالیه زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
آلوچه313 عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 6357 ناامید نباش...خدا بزرگه و یهو دیدی سورپرایزت کرد الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی ❤🌸🌹🌺 میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
پرنیاااان5 عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 4153 یه چیز دیگه هم بهت بگم منم زمانیکه باردار بود کمردرد پریودی رو داشتما و فک نمیکردمکه باردار باشم زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
همسر،علی،آقا عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 1739 من بعد هفت سال دکتر رفتن و هشت بار ایوای و آی وی اف ماه پیش دوقلوهای شش ماهم به خاطر زایمان زودرس آسمونی شدن و تنهام گذاشتن. یه ماهه اشکام بند نمیشه. امضات حال و روز منه فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام
سارینااااااا عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 308 دل درد پریودی خودش علامت بارداریهدل درد داری ولی خون نمیادبعنی بارداری
famnzri مدیر استارتر عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 1722 عزیزم ناامید نشو ان شاالله خدا بهت میده خداروچی دیدی اصلا درد پریودی نیست چون خیلی بودن درد پ ... 😔😔
famnzri مدیر استارتر عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 1722 یه دکتر دیگه برو و بدون استرس اقدام کن مطمئن باش وقتی میشه که اصلا بهش فک نکنی برو پیش دکتر ... تازه دکترم رو عوض کردم سیما نور هاشمی... تنبلی دارم فک کنم واسه همون نمیشه
famnzri مدیر استارتر عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 1722 ناامید نباش...خدا بزرگه و یهو دیدی سورپرایزت کرد اصلا امیدی ندارم دیگ تورو خدا برام دعا کنید😔
famnzri مدیر استارتر عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 1722 یه چیز دیگه هم بهت بگم منم زمانیکه باردار بود کمردرد پریودی رو داشتما و فک نمیکردمکه باردار ... چی بگم والا من ک امیدی ندارم دیگ ولی برام دعا کنید🙏
famnzri مدیر استارتر عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 1722 دل درد پریودی خودش علامت بارداریه دل درد داری ولی خون نمیاد بعنی بارداری آره تاموعدم مونده نمیدونم چرا اینقد زود اومد
famnzri مدیر استارتر عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 1722 من بعد هفت سال دکتر رفتن و هشت بار ایوای و آی وی اف ماه پیش دوقلوهای شش ماهم به خاطر زایمان زودرس آس ... عزیز دلم واقعا سخته 😔انشالله خدا یه دوقلوی سالم و خوشگل بهت بده... واقعا نمیدونم این کارای خدا دلیلش چی هست آدم تو حکمتش میمونه
همسر،علی،آقا عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 1739 عزیز دلم واقعا سخته 😔انشالله خدا یه دوقلوی سالم و خوشگل بهت بده... واقعا نمیدونم این کارای خدا دلیل ... خدابزرگه خواهر جون. انشاالله ماهم زودی مامان میشیم به امید خدا. چند ساله اقدامی؟ فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام
famnzri مدیر استارتر عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 1722 خدابزرگه خواهر جون. انشاالله ماهم زودی مامان میشیم به امید خدا. چند ساله اقدامی؟ انشالله عزیزم 3سال اقدام کردم ولی جدی نبود فک نمیکردم نشه 8ماه هم هست ک با قرص و امپول