2777
2789

خیلی ....دلم هواش وکرده

💕روزی تو خواهی آمد ازکوچه های باران         تاازدلم بشویی غم های روزگاران💖مهدی جان باورکنید بی شماهیچ چیز سرجای خودش نیست دیگرشادی ها شادمان نمیکند همه جاوهرلحظه انگار چیزی گم کرده ایم ....

میگم وقتی تلفن میزنیم به کدوم قسمت حرم وصل میشه ؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به قدری دلم واسش بی تاب بود و جوری از عمق وجودم ازش حاجت خواستم که برام دو تا هدیه‌ی خیلی زیبا فرستاد

وقتی هدیه ها رو می بینم با امام مهربونم حرف میزنم و دلتنگی ام کم میشه. 

الا بذکر الله تطمئن القلوب  
میگم وقتی تلفن میزنیم به کدوم قسمت حرم وصل میشه ؟

دقیق نمیدونم. هروقت زنگ میزنم یه صداهایی مثل این که واقعا تو خود حرم جلو ضریح باشی میاد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

دقیق نمیدونم. هروقت زنگ میزنم یه صداهایی مثل این که واقعا تو خود حرم جلو ضریح باشی میاد

آره منم قبلا تماس میگرفتم سروصدا میومد گاهی هم صدای صلوات

میخوام بدونم چطوریه و قتی ما زنگ میزنیم کسی وصل میکنه یا به طور خودکار وصل میشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

سلام..زیر پست ۱۲۴ هزار تا صلوات اسمتونو دیدم..منم میخام شروع کنم..دوست دارم بیشتر به نیت دخترای مجرد بخونم تا مشکل خودمم حل شه..یکی از ۱۴ تا نیت و دوست دارم به نیت شما بخونم..انشالله قابل باشم.التماس دعا

سلام..زیر پست ۱۲۴ هزار تا صلوات اسمتونو دیدم..منم میخام شروع کنم..دوست دارم بیشتر به نیت دخترای مجرد ...

سلام. ممنوووون از محبتتون. نمیدونید چقدر خوشحالم که دعام میکنید. خدا حاجتتون رو بده و الهی هیچوقت تو زندگی درمانده نشین🌹

سلام. ممنوووون از محبتتون. نمیدونید چقدر خوشحالم که دعام میکنید. خدا حاجتتون رو بده و الهی هیچوقت تو ...

الهی امین..از دعای شما..شما هم لطفا برام دعا کنین..الان ۱۴ تا نیتمو نوشتم .اولیش به اسم به شما نوشتم .انشالله قابل باشم

الهی امین..از دعای شما..شما هم لطفا برام دعا کنین..الان ۱۴ تا نیتمو نوشتم .اولیش به اسم به شما نوشتم ...

khatme__quran313

توی اینستا، ایتا و یا ت ل گ رام 

این آدرس رو بزنین. ختم قران به نیت شهدا برمیدارن. خیلیا حاجت میگیرن، خیلیا میگن دلمون آروم شده.

به نیت حاجت روایی شما یه جز قران از اینجا میگیرم. ان شاالله به زودی دلتون شاد بشه