2777
2789
عنوان

دوستان کی از این خبر داره؟؟؟؟😮😯😯😯😯

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 43 پست
اتفاقا یچیزی تو این مایه ها بمنم امروز پیشنهاد شد. ب اسم شرکت دانش بنیان هلدینگ... ازین خبر دارین چه ...

من ک بی خبرم،همین ک دوستم پیشنهاد داد هم قبول نکردم گفتم اول تحقیق کنیم بعدا پشیمون نشم

لطفا برای سلامتی عزیزام و مادر شدن آبجیم صلواتبفرستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمین باش اگه انقدر درامد داشت نمیومد به تو بگه پس بدون یه ایرادی تو کار هست ایینا باید عضو جذب کن پ ...

خودش تازه عضو شده ولی هرروز استوری یکی از فامیلامون رو میبینم ک اونایی ک تو این کارن رو میذاره استوری ک ۴_۵ میلیون براشون واریز شده

من ک بی خبرم،همین ک دوستم پیشنهاد داد هم قبول نکردم گفتم اول تحقیق کنیم بعدا پشیمون نشم

بمنم بگووووو😔😔

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 
اره تا مطمین نشم قبول نمیکنم

اسییی بمنم بگو 

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 

اینا الکیه ،به اسم سپاه داره میگه ،اعتمادت رو جلب کنه ،این اخرش گندکاریه،بنظرت پول مفت میدن دست ادم ،هیچوقت یا قماره ،شرط بندیه،شایدم پول رو ازحسابهای دیگه برمیدارن میریزن حساب شما ،شما به دردسر بیفتی 

خب اگه میتونی منم عضو کن منم دنبال کارم

اول تحقیق میکنم اگ بعدا عواقب بدی نداشت خبرتون میدم خودمم میرم تو کارش ولی اگ دیدم نظرات منفیه قبول نمیکنم ب دوستمم میگم نمیام

توروخدا تو اینایی که میگن پول بذارین .زیر مجموعه جمع کنین نرین .پنجاه میلیون مارو خوردن اوایل هرماه پولمونو میدادن بعد یهو قطع شد.الانم پنجاه میلیونمون دست اوناست.بزرگترین حماقت زندگیم.ما اونجا پول گذاشتیم پولمونو خوردن .مطمین باش اینکه پول نمیخواد و وعده میده خطرناکتره

💞I love you, when you call me senorita💞
خبرشو ب مام بده

اول تحقیق میکنم اگ بعدا عواقب بدی نداشت خبرتون میدم خودمم میرم تو کارش ولی اگ دیدم نظرات منفیه قبول نمیکنم ب دوستمم میگم نمیام

حالا احتیاط کن کارت بانک و.... مگه در اختیار نذار خانوداه ات در جریان باشن

اول تحقیق میکنم بعد اگ دیدم میگن مشکلی بعدا برام ایجاد نمیکنه با خانواده مشورت میکنم و یه کارت خالی هم میبرم تو کار