2777
2789
عنوان

دوستان کی از این خبر داره؟؟؟؟😮😯😯😯😯

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 43 پست
اول تحقیق میکنم اگ بعدا عواقب بدی نداشت خبرتون میدم خودمم میرم تو کارش ولی اگ دیدم نظرات منفیه قبول ...

میشه درخاست دوستیمو قبول کنبگی و خبرم کنی حتما؟ 

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا الکیه ،به اسم سپاه داره میگه ،اعتمادت رو جلب کنه ،این اخرش گندکاریه،بنظرت پول مفت میدن دست ادم ...

اره چون حدس خودمم همین بود گفتم اول تحقیق کنم بعدا دردسر برام درست نشه

لطفا برای سلامتی عزیزام و مادر شدن آبجیم صلواتبفرستید
توروخدا تو اینایی که میگن پول بذارین .زیر مجموعه جمع کنین نرین .پنجاه میلیون مارو خوردن اوایل هرماه ...

ببخشید عزیزم میشه بگید شما تو چ سایتی شرکت کردین ک پولتونو خوردن؟اخه منم چون شک دارم ایقد راحت پول بدن نمیخوام بدون تحقیق قبولش کنم و بعدا دردسر برا خودم درست کنم

تحقیق رو ولش ،اگه خودتم رفتی به کس دیگه نگو ،اینا کلاهبرداریه 

خب تحقیق ک میکنم تا وقتی مطمین نشم قبول نمیکنم اگ ی درصد احتمال کلاهبرداری باشه ب هیچ وجه نمیرم تو کارش

این باشگاه سرچ کردم مث نت برگ و تخفیفان ایناس که تخفیف میده.  نگفته باید چیکار کنین توش مثلا؟؟ ...

ما کافی شاپ داریم ولی دوستم گفت اینترنتیه کارش و شما ک کافی نت دارین میتونین مشتریای بیشتری بگیرید!گفتم اگ از اوناس ک میخواد از یه شرکت خرید کنم و بفروشم من نیستم،گفت اصلا ربطی ب خرید و فروش ندارم تازه عضو شدم تا ۱۰ روز دیگه ک حساب کار بیاد دستم بیشتر توصیح میدم،اینا رو گفت

میگم ممکنه پول کلاهبرداری کنه بریزه تو کارت شما بعد میگی کارت میدم 

خب من تا مطمین نشم از این کار اصلا قبولش نمیکنم،اگ دیدم واقعا قانونیه و مشکلی نیس اونوقت میرم تو کارش ولی حتی اگ یک درصدم احتمال کلاهبرداری اینا بدم نمیرم

ببخشید عزیزم میشه بگید شما تو چ سایتی شرکت کردین ک پولتونو خوردن؟اخه منم چون شک دارم ایقد راحت پول ب ...

یه چیزی شبیه بیت کویین بود.ولی اسم ارزش e2c بود.شوهرم دقیق میدونه.خلاصه که پول همرو خوردن یه ابم روش.الان دوسال گذشته.

💞I love you, when you call me senorita💞
یه چیزی شبیه بیت کویین بود.ولی اسم ارزش e2c بود.شوهرم دقیق میدونه.خلاصه که پول همرو خوردن یه ابم روش ...

خدا لعنتشون کنه،منم اینکارو حتی اگ ۱ درصد احتمال بدم کلاهبرداری قیدشو میزنم 

ما کافی شاپ داریم ولی دوستم گفت اینترنتیه کارش و شما ک کافی نت دارین میتونین مشتریای بیشتری بگیرید!گ ...

آها اینجوریه که نترس بیشتر تحقیق کن. این سایتا واسطه میشن مشتری پیدا میکنن. حالا شما هم یه تخفیفی این وسط میدین احتمالا و یه حق عضویتی به سایت اما مشتری زیاد میشه

مهربان باشیم   
آها اینجوریه که نترس بیشتر تحقیق کن. این سایتا واسطه میشن مشتری پیدا میکنن. حالا شما هم یه تخفیفی ای ...

ان شالله ک عواقب بدی نداشته باشه و تا مطمین نشم قبول نمیکنم،امیدوارم قانونی باشه🌹