یکی از دوستام گفت باشگاه مشتریان ام وی هیچکار خاصی نمیخواد انجام بدی و راحت هفته ای ۲_۳ شایدم ۴_۵ میلیون گیرت بیاد؟گفتم مگه الکیه،کی محض رضای خدا الکی الکی ۴_۵ میلیون میده ب کسی؟گفت دختر خالمم تو یه هفته ۵ میلیون برده و هیچ کار خاصی هم نمیخواد انجام بدی تا ۱۰ روز دیگه ک حساب همه چیز بیاد دستم برات توضیح میدم!!!حالا میخوام ببینم کسی از این باشگاه مشتریان ام وی خبر داره؟چی هست؟طرز کارش چطوره؟؟
لطفا برای سلامتی عزیزام و مادر شدن آبجیم صلواتبفرستید
توروخدا تو اینایی که میگن پول بذارین .زیر مجموعه جمع کنین نرین .پنجاه میلیون مارو خوردن اوایل هرماه ...
ببخشید عزیزم میشه بگید شما تو چ سایتی شرکت کردین ک پولتونو خوردن؟اخه منم چون شک دارم ایقد راحت پول بدن نمیخوام بدون تحقیق قبولش کنم و بعدا دردسر برا خودم درست کنم
این باشگاه سرچ کردم مث نت برگ و تخفیفان ایناس که تخفیف میده. نگفته باید چیکار کنین توش مثلا؟؟ ...
ما کافی شاپ داریم ولی دوستم گفت اینترنتیه کارش و شما ک کافی نت دارین میتونین مشتریای بیشتری بگیرید!گفتم اگ از اوناس ک میخواد از یه شرکت خرید کنم و بفروشم من نیستم،گفت اصلا ربطی ب خرید و فروش ندارم تازه عضو شدم تا ۱۰ روز دیگه ک حساب کار بیاد دستم بیشتر توصیح میدم،اینا رو گفت
میگم ممکنه پول کلاهبرداری کنه بریزه تو کارت شما بعد میگی کارت میدم
خب من تا مطمین نشم از این کار اصلا قبولش نمیکنم،اگ دیدم واقعا قانونیه و مشکلی نیس اونوقت میرم تو کارش ولی حتی اگ یک درصدم احتمال کلاهبرداری اینا بدم نمیرم
ما کافی شاپ داریم ولی دوستم گفت اینترنتیه کارش و شما ک کافی نت دارین میتونین مشتریای بیشتری بگیرید!گ ...
آها اینجوریه که نترس بیشتر تحقیق کن. این سایتا واسطه میشن مشتری پیدا میکنن. حالا شما هم یه تخفیفی این وسط میدین احتمالا و یه حق عضویتی به سایت اما مشتری زیاد میشه