2777
2789
عنوان

خواب عجییییبببب😐😐😐😐

217 بازدید | 28 پست

سلام دوستان دیشب یه خوابی دیدم که کل امروز فکرم درگیر بود

خوابم از اونجایی بود که همش حس میکردم ینفر کنارمه ولی بقیه میگفتن خیالاتی شدم و بعدش دختر خانوم خیلییی خوشگلی رو دیدم که کاملا محجبه بود و اومد و بهم گفت اگه یکم دیگه به گناه کردن ادامه بدی روحت به شیطان بخشیده میشه

گفت فقط دو سال وقت داری تا خودتو درست کنی وگرنه من مجبور میشم قبل اینکه روحت به شیطان بخشیده شه ازت بگیرمش

بعد از این خواب خیلی ترسیدم

من نماز نمیخونم،روزه نمیگیرم ولی همیشه به خدا اعتقاد داشتم و دارم

اگه کسی از این چیزا سر در میاره لطفا کمکم کنه🤕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتقاد خالی کافی نیست عزیزم هیچوفت

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

خواب پشم ریزونی بود🥶

بخون نمازو دیگه سخت نیست ک 😨

روزه هم سخت نیست به خدا بگیر عذاب وجدان نیار سمت خودت الکی

هرگاه خواستم بگویم دوستت دارم گفتم حالت چطور است ... و من تورا خیلی حالت چطور است...

یه چیزی که به نظر من میرسه

شاید اون ته ته دلت از این که مسائل دینی رو انجام نمیدی ناراحتی

اینطوری داره ذهنت بهت نشونش میده

خداجون کمکم کن بتونم این کوچولو رو اون جوری که تو دوست داری بار بیارم😘😘😘

نمیدونم تعبیر خواب شما رو ولی نماز روزه خیلی تاثیر دارن ...من یه مدت نماز صبح نمیخوندم تنبلیم میشد .بع  خواب دیدم موقع نماز صبححه و دو نفر زک و مرد زشت اومدن دست و پامو گرفتن ولی زور من بیشتر بود باهاشون مبارزه کردم تا کشتم اونا رو بهد یهو از خواب پا شدم دیدم نمازم داره قضا میشه ...فهمیدم اونا ک تو خواب بودن شبطون بودن .از ترس اونا دیگه سعی میکنم بخونم

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم