2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا قدیم یعنی چند سال پیش؟ چون ما بیشتر از ۲۰ سال عمر داریم خیلی بیشتر از یه دست برامون گرفتن اتفاقا جدیدا بخاطر گرونی سیسمونی ها کمتر شدن و تخت و کمد معمولا نمیدن و جاش پول میدن که خود پدر و مادری چیزی بگیرن

برای بچه اولش خواهرم همه چی گرفت

اما برای اخری هیچی نگرفت یعنی فقط تشک درست کرد و قنداق تمام 

از بچه اولشم همه چیا رو داد کسیو 

نه گهواره به درد خورد و نه چیزای دیگه سخت نگیرید 

دلشاد هستم...💍

اخه واقعا اطرافم ندیدم هیچ کس انقدر اسون بگیر دیگه ساده ترینش یک کمد بچه گرفتن با یک گهواره و لباس ب ...

ن اصن من موقعی که بچم به دنیا آوردن گهواره براش گرفتم و لباس  دو تیکه چون هنوز 40,روزش نشده با اینک وضع مالیم خداروشکر خوبه ولی نوزاده بزرگ بشه براش بیشتر بگیر گهواره رو هم قرضی گرفتم اصن نخریدم 

من که تو اینستا میبینم همه یک اتاق رو پر تیر و تخته کردن

عزیزم نگفتم همه نمیگیرن گفتم الان خیلی ها تو شرایط پالی ای نیستن که هزینه های گزاف برای سیسمونی نوزاد کنن پس ساده تر میگیرن

دیگه هرکس اندازه جیبش پیش میره

خب اگه دوست داری بخر دیگه چیکار به مینیمال و غیره داری🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اخه از وسیله اضافه هم بدم میاد بحث پولش نیست 

بحث این که ازین که دور  خودمو شلوغ کنم بدم میاد 

ولی ذوق خریدشون هم دارم