2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوشاک

اول یه پیج بزن با یه اسم خوب چون اسم خوب خیییلی تاثیر داره 

و یه بیو متخصر ک فروشتون آنلاینه ارسال به سراسر کشور و هزینه ارسال رو و .......

بعد میتونی فامیلا و آشناها و اگ پیج شخصی داری کم کم از فالو کردن اون فالورا شروع کن  و یه متن تبلیغ هم کپی داشته باش تو کیبوردت و زیر پستای اکسپور اینستا کامنت بزار  ولی حواست باشه زیاد کامنت نراری در طول یه روز مثلا فک کنم بیشتر از ۱۰۰ تا بود ک ۲۴ ساعت بلاک میشی  این بلا خیلی سر خودم اومده🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂

و میتونی به دوستات هم بگی ک شاتت کنن یا کسایی ک میشناسی 

یا میتونی با هزینه کم بگی پیجای دیگ تبلیغ برات بزارن ینی پست یا استوری 

یکم ک پیجت رفت بالا میتونی تبادل کنی با پیجای دیگ ینی اون برای پیج تو استوری بزاره و شما برای اون 

راستش نمی دونم. به پیجای این بلاگره دایرکت بده بپرس. یه بار پرسیدم گفتن آناشید حسینی برای هر استوری ...

منم شنیدم زیاد میگیرن مثلا مامان پانیذ شنیدم برای هر یه ثانیه یه ملیون میگیره

اول یه پیج بزن با یه اسم خوب چون اسم خوب خیییلی تاثیر داره  و یه بیو متخصر ک فروشتون آنلاینه ا ...

وای مرسی عزیزم اینهمه وقت گذاشتی تایپ کردی😍❤❤❤

فقط ببخشید شات کردن ینی چی؟ این یدونه رو متوجه نشدم