2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا متخصص خوب ندیدم مشهد چن تا دکترخوب رفتم اصلا بدردنمیخوره واسه بارداری میرم پیش یه دکتر هر دفه میرم شرح حال کامل میدم از اول چی خوردم چی نخوردم کچل میشی فقط بفکر پولن اگ بفهمن مشکل چیه و درمان چیه عمراهمون اول بگن 

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐
اگه چند وقته اقدام کردین و باردار نشدین، حتتتما برین جای خانم طبیب. کارشون عااااالیه

دوست من چهارسال از عمرشو با داروهای طبیب حروم کرد

لوله بسترو میخواست با دارو باز کنه!

اخرش رفت دکتر زنان عمل کرد و یک ماه بعد حامله شد الان دوتا پشت سرهم داره هنوز افسوس اون چهارسالی که اونهمه هزینه و زحمت کشید واس پیش طبیب رفتن میخوره

متخصصن؟

طب سنتی هستن.

من خیلی از دو رو برام ک 8_9 سال بوده باردار نشدن،اما وقتی رفتن جای ایشون خدارو شکر بعد از یک سال مصرف داروهاشون بچه دار شدن.

کسایی بودن ک بهترین دکترا جوابشون کرده بودن و گفته بودن اصلا فکر بچه دار شدن رو هم نکن....

اما خدا رو شکر الان بچه های 2_3 ساله دارن....

تنهایی رو دووووست دارم🤗🤗