2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری شکم بند زدن؟

1949 بازدید | 17 پست

سلام دوستان. من هفته 19 هستم.  سر بچه اومده تو لگنم و خیلی تکون می خوره می ترسم.برام شکم بند نوشته دکتر، وقتی میبندم بچه انگار اذیت میشه هیلی حرکت میکنه، میگم باعث نشه سر و بدنش بد فرم بشه یا خدانکرده اسیبی ببینه؟؟؟

خدایا توکلم به خودته

من میبستم خیلی راحت بودم انگار یه اهرم برای تحمل شکمم

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

ببند خوبه تازه جای بچرم گرم نکه میداره وبچه ای که جاش گرم باشه تپل تر میشه

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میبستم اما ن همیشه فقط موقعی میخواستم راه برم مثلا برم بیرون یا پله بالا پایین بشم...پسرمم گرد ترین سر دنیارو داره.

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
منم هفته نوزده هستم مگه بچه هنوز تو لگن نیس بچه سرش رو به پایینه 

یعنی مشکلی نداره سرش تو لگن و پایبن باشه؟ شمام اینجوریه؟ برمیگرده بالا؟

خدایا توکلم به خودته
من میبستم خیلی راحت بودم انگار یه اهرم برای تحمل شکمم

اخه چون سرش پایینه میترسم فشار به سرش بیاد. اینطور نمیشه؟ چون تا میبندم میپره اینور اونور اعتراض میکنه انگار 😭😭😭

خدایا توکلم به خودته
من میبستم اما ن همیشه فقط موقعی میخواستم راه برم مثلا برم بیرون یا پله بالا پایین بشم...پسرمم گرد تر ...

شمام سرش تو لگن و درست قسمتی بود که شکم بند روش هست؟ درد نمی گرفت وقتی می بستسن؟ یا فشار بیاره به شکم؟

خدایا توکلم به خودته
والا نمیدونم تاجایی که شنیدم بچه برعکس هست توی رحم بچه من زیاد تکون نمیخوره دختره یا پسر نی نیتون

دختره اما چون جفتش خلفیه و خیلی پایینه تکوناشو قشنگ حس می کنم و دلهره میکیرم نکنه بیاد بیرون چون خیلی پایینه

خدایا توکلم به خودته

نه ربطی نداره. اون تو یه کیسه محافظه چیزیش نمیشه تازه جاش درست هم میشه.افتادگی شکم هم پیدا نمیکنی

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       

من کمربند بارداری  میبستم.چون سیاتیک داشتم.هیچ مشکلی پیش نیومد.محکم نبند.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑