2777
2789

به سلامتی 😍😍🤗

نشاسته حل کن با اب بخور 

اگه هابپر بشی انتقال جنین برات انجام نمیدن 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشاسته برای بعدانتقاله

نه قبل انتقال و چندروز بعدشه تا اندومتر تقویت بشه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

منم ماه دیگه سیکل تخمک گشی دوباره دارم و میخوام به دکترم بگم دوز دارو رو برام کم کنه تا هایپر نشم و چنددوز بعدش انتقال بدن

عزیزم فقط بعد انتقال حواست باشه استراحت مطلق داشته باشیتا ۳ ماه...

حتی میری معاینات دکتر هم سعی کن توی ماشین روی صندلی بخوابی...

فقط برای دستشویی بلند شو....

غذا رو هم تو تخت خواب بخور.

حمام هم خواستی بری یک نفر بیاد کمکت و نهایتا ۵ دقیقه ای تمومش کن.

اگه احتیاط کنی ان شاا... بزودی مامان میشی‌.

من خالم تمام اینکارها رو کرد انم ۹ ماه برای iui.

و ب لطف و معجزه خدا الان پسرش ۸ سالشه.

مطمئنی؟اخه این تومرحله انتقال نییت داره میره براتخمک کشی فعلا

بله احتمال داره این خانوم هایپر نشه و براش انتقال انجام بدن پس باید اندومترشم تقویت بشه...

و اگرم انتقال انجام ندادن براش هیچ مشگلی براش به وجود نمیاره