2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هم تازه اسباب کشیمون تموم شده،باردارم خونه مامانم بودم همه وسایل رو شوهرم چیده. اصلا نمیدونم چی به چیه😑😖

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

ای وای چرا تمدید نکردی با این وضعت اینحوری استرس و اعصاب خوردیش میمونه برات 🤕

عزیزم خونمون از مامانم خیلی خییییلی دور بود. ۱ساعت و خورده ای راه بود، دیگه باردار که شدم خیلی سختم بود، مخصوصا اولش خیلی حالم بد بود. دیگه مامانم یکم پول قرض داد بهمون گذاشتیم رو پول پیش خونمون. اومدم نزدیکشون، الان خیلی بهتر شده برام

شوهرت کمک نمیده؟؟ یعنی هیچکس نیست؟

نه برا جمع کردن برای جابجایی فقط یا اگه برسه برا چیدن ولی همین جمع کردنم سخته. مادر شوهرم اینا شاید بیان برا جابجایی ولی تو این موقعیت خواهرشوهرم قهرکرده 😁اون یکی هم که بچه داره

نه برا جمع کردن برای جابجایی فقط یا اگه برسه برا چیدن ولی همین جمع کردنم سخته. مادر شوهرم اینا شاید ...

دقیقا جمع کردنم خیلی سخته😫 من فقط یه روز رفتم با شوهرم وسایل شکستنی و دکوری ها اونایی که حساس بودم روشون رو جمع کردیم😂گفتم دیگه بقیه ش با خودت.

منم مادرشوهرم خودشو میزنه به اون راه، هیچ کمکی نمیده. فقط برادرشوهرم تو جابجایی کمک داد