2777
2789
عنوان

با پولی کیسیتک زود باردار شدین؟؟؟

91 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من تازه عضو شدم 

بچه ها از شماکسی شرایط منوداشته ک باردارشده باشه؟ من دوسال ازازدواجم میگره وپولی کیستیک ام چند ماه قبل کلوموفین ولتروزول خوردم و یک بار هم اچ سی جی زدم ولی نگرفت البته باوقفه بوداین ماها 

ای ماه اقدام کردم هم کلوموفین هم لتروزول هم اچ سی جی زدم روز۱۳ فولیکول ۱۵ملی داشتم دوتا امپول بخاطررشد فولیکولم کار کردم و روز ۱۵ اچ سی جی زدم روز ۲۰ پریودی ام هنگام نزدیکی لکه دیدم وتاحالا دیکه ندیدم خیلی سرگیچه دارم دلم هم یک ساعت بعد درد میگیره روز۲۶پریودبی بی یک خط کمررررنگ بعداز نیم ساعت انداخت نمیدونم امیدوارباشم یا بخاطر امپوله ببخشیدطولانی شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید باورت نشه ولی همکار من دل درد داشت سونو کردیم پلی کیستیک بود، یک ماه متفورمین خورد همون ماه باردار شد

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
شما که میگید یکسال بعد . یعنی هر ماه این داروها و آمپول رو دکتر بهتون میداد؟ تا یک سال؟

نه سه ماه خوردم ول کردم... خود به خود شد

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
شما که میگید یکسال بعد . یعنی هر ماه این داروها و آمپول رو دکتر بهتون میداد؟ تا یک سال؟

فقط قرص سه ماه خوردم ول کردم سه ماه بعدش باردار شدم

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای