2821
2789

بدون ننه

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بدون ننه .یجورایی نفرینه

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
مرسسسی این لفظ مربوط به تبریزی هاست؟

فقط تبریزنه بعصی ترک ها میگن وقتی عصبانی میشن😂😂😂😂😂😂😂

مابیشتربه شوخی هم میگیم 

آی وی اف کردم منفی شد😭درد،درد،درد تامرگ 🖤این شدنصیب مااززندگی💔

فحش نیست عزیزم..وقتی مادرا عصبانی میشن ازدست بچه شون میگن ننه سیز گالاستن(یعنی بی مادربمونی)جدی نیستا ازروی عصبانیته

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
فحش نیست عزیزم..وقتی مادرا عصبانی میشن ازدست بچه شون میگن ننه سیز گالاستن(یعنی بی مادربمونی)جدی نیست ...

ممنون عزیز دلم

دیدم رادیولوژیستی یادم اومد باید برم عکس دندون بگیرم.قشنگ میمیرم از استرس😞

نکنه کرونا بگیرمممممم

لایک نکنید عزیزان🌹🙏
فقط تبریزنه بعصی ترک ها میگن وقتی عصبانی میشن😂😂😂😂😂😂😂 مابیشتربه شوخی هم میگیم 

نه فقط برای تبریز نیست همه ترکا میگن مخصوصا ترکای اردبیل فقط واسه تبریزه نمیفهمم 

نمیفهمم هرچی که مربوط به ترکا باشه این تبریزیا خودشون میندازن وسط

بالاخره منم مامان شدم 🤲🙏بعد ۳ سال انتظار روز رحلت حضرت محمد بی بی چکم مثبت شد ۲۹ مهر ۱۴۰۰ صدای قلبشو شنیدم ❤❤❤ مهرسانا جونم با اومدنت دنیای منو بابایی رو رنگی کردی❤❤❤تاریخ تولد ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
نه فقط برای تبریز نیست همه ترکا میگن مخصوصا ترکای اردبیل فقط واسه تبریزه نمیفهمم  نمیفهمم هرچی ...

والااگه پستموبخونی متوجه میشی نوشتم نه فقط براتبریزنیست نمیدونم شماچرادعواداری اصلاباشه کلابرااردبیل مگه خیلی حرف خوبیه حالامن بخوام بگم مال تبریزی هاست بخشیدم بهت کلش براشما

عجبا!!!!!!

آی وی اف کردم منفی شد😭درد،درد،درد تامرگ 🖤این شدنصیب مااززندگی💔

2825
2823
2791
2779
2792