2777
2789

🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥

دحوالارض یعنی چی؟  

ثواب هفتاد سال رو از دست ندهیم

روز بیست و پنجم ذی القعده ( جمعه 27 تیر )، هم زمان با دحوالارض یعنی

1⃣ گسترش یافتن زمین است. در شب این روز نیز بر اساس روایتی از امام هشتم علیه السلام

2⃣ حضرت ابراهیم و حضرت عیسی علیهما السلام به دنیا آمده اند.

3⃣همچنین این روز به عنوان روز قیام امام زمان مهدی موعود (عج) معرفی شده است.

4⃣ نیز روز دحوالارض، جزء چهار روز معروفی است که روزه آن پاداش فراوان داشته و ثواب هفتاد سال روزه گرفتن دارد.

اعمال این روز چیست

1⃣روزه

روز دحوالارض از چهار روزی است که در تمام سال به فضیلت روزه گرفتن، ممتاز است و در روایتی آمده است که روزه اش مثل روزه هفتاد سال است؛ و در روایت دیگر کفاره هفتاد سال است و هر که این روز را روزه بدارد و شبش را به عبادت بسر آورد از برای او عبادت صد سال نوشته شود؛ و هر چه در میان آسمان و زمین وجود دارد برای کسی که در این روز روزه دار باشد استغفار می کنند. و این روزی است که رحمت خدا در آن منتشر گردیده.

2⃣ نماز

آن دو رکعت است در وقت چاشت در هر رکعت بعد از حمد پنج مرتبه سوره و الشمس بخواند و بعد از سلام نماز بخواند لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ إِلا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ پس دعا کند و بخواند یَا مُقِیلَ الْعَثَرَاتِ أَقِلْنِی عَثْرَتِی یَا مُجِیبَ الدَّعَوَاتِ أَجِبْ دَعْوَتِی یَا سَامِعَ الْأَصْوَاتِ اسْمَعْ صَوْتِی وَ ارْحَمْنِی وَ تَجَاوَزْ عَنْ سَیِّئَاتِی وَ مَا عِنْدِی یَا ذَا الْجَلالِ وَ الْإِکْرَامِ.

3⃣ دعا

کفعمی در کتاب مصباح فرموده که خواندن این دعا مستحب است:

اللَّهُمَّ دَاحِیَ الْکَعْبَةِ وَ فَالِقَ الْحَبَّةِ..........(مراجعه به مفاتیح)

4⃣ذکر خداوند

معنای ذکر، فقط گفتن الفاظ و اوراد و نام های خداوند نیست. بهترین نوع ذکر خدا، به یاد خدا بودن و او را بر اعمال و گفتار و کردار خویش ناظردانستن است.

5⃣شب زنده داری

احیا و شب زنده داری که برابر با عبادت صد سال است.

6⃣غسل

انجام غسل مستحبی به نیت روز دحوالارض

7⃣زیارت امام رضا (ع)

زیارت حضرت امام رضا(ع) که میر داماد (ره) در رساله اربعه ایام خود در بیان اعمال روز دحو الارض آن را از افضل اعمال مستحبه دانسته است.

امروز روز دحوالارض هست التماس دعا از همتون برای مادر شدن و نی نی دار شدن منم دعا کنین لطفا

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیوونه است حتما بیخیال بابا

بازم همه منو بد میدونن 

شوهرمیگه توباعث میشی من سرافکنده شم میگه بقیه حتما میگن ک جلو زنشو نمیتونه بگیره حرفشو گوش نمیده میگه شخصیت خودت رو میاری پایین رفتارت برای من درده 

رو خودت کار کن عزیزم. از همین امروز شروع کن به خودت قول بده هر کسی چیز اشتباهی گفت بیش از حد اهمیت ...

ممنونم عزیزم بابت دلداریت شوهرمم میگه هنر تو این موقع هس ک ک وضعیتت خوب نیس 

نه اینکه وضعیتت عالی باشه چون تو وضعیت عالی دعوایی نیس

بازم همه منو بد میدونن  شوهرمیگه توباعث میشی من سرافکنده شم میگه بقیه حتما میگن ک جلو زنشو نمی ...

از نظرم به همسرت بگو کاملا درک می کنم مادرت اما بهم حق بده این قول بهت میدم که دیگه به خاطر مسائل پوچ خودم و خودت ناراحت نکنم  و فراموش می کنم 

از نظرم به همسرت بگو کاملا درک می کنم مادرت اما بهم حق بده این قول بهت میدم که دیگه به خاطر مسا ...

شوهرم فقط ب خاطر بچه ام ناراحته میگه تو براش ناراحت نمیشی ک دعوامیکنی 

یکم دیگه مستقل میشیم  حتی همین خونم ب اسم شوهرمه

پس امیدوارم با مستقل شدن حل شه همه چی....ببین عزیزم اگه میگی چپ و راس بهت تهمت میزنه و گیر میده خوشش ازت نمیاد و اگه اینجور باشه هیچ کاریش نمیشه کرد چون انگار وضعیت شعوریش هم خرابه دیگه هیچ

پس امیدوارم با مستقل شدن حل شه همه چی....ببین عزیزم اگه میگی چپ و راس بهت تهمت میزنه و گیر میده خوشش ...

شعور نداره زیر صفر درد شوهرمم اینه ک من با همچین ادمی بحث میکنم