2777
2789

تورپخدا برای ارامش دلم دعا کنین حالم بده دعا کنین بچم زودتر خوب بشا برام صلوات بفرستین به ارامش احتیاج دارم توروخدا منم مثل ابجیتون بدونین انرژی مثبت میخوام

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اللهم صل علی فاطمه وابیها وامها وبعلها وبنیها  وسرالمستودع فیها بعددما احاط بهی علمک

🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

اللهم صلی علی محمد و آل محمد، الهی که خدا شفاش بده، عزیزم سوره حمد ۷۰ مرتبه واسه شفا عالیه، تاپیک بزن 

چقددلم میگیره بچه ای مریض باشه.فرستادموخوب میشه مطمئناعزیزنگران نباش❤

ممنون عزیزم دارم دیونه میشم نه خواب دارم ن خورتک

ممنون دوستای گلم خدا هرچی میخواین بهتون بده

میشه بپرسم؟؟مریضی بچتون چیه؟؟؟

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
میشه بپرسم؟؟مریضی بچتون چیه؟؟؟

دوروز شده تب داره اسهال داره دوبار دکتر بردم خوب نشده،الانم خواب بود با حالت تهوع بیدارشد از دل پرد‌گریه کردم نمیدونم چیکارکنم دیگه دارم دق میکنم بچم جلوم‌دردمیکشه‌دکترم گف. ویروس باید زمان داد تا شنبه

دوروز شده تب داره اسهال داره دوبار دکتر بردم خوب نشده،الانم خواب بود با حالت تهوع بیدارشد از دل پرد‌ ...

الهی عزیزم😢

خوب میشه ان شاءالله

دعاشون میکنم حتما 

آبجیمم داره زیارت عاشورا میخونه گفتم دعاکنن

الهی عزیزم😢 خوب میشه ان شاءالله دعاشون میکنم حتما  آبجیمم داره زیارت عاشورا میخونه گفتم دعا ...

توروخدا بگو دعا کن رودتر بگذره این روزا