2777
2789
عنوان

ای بابا😒

192 بازدید | 5 پست

داشتم مخوندما اونجایی بودم که گفت حاضر میشم برم خونه مامانم چرا ترکید!!! 😒اون تاپیکه که گفت شوهرش خیانت کرده پیاماشو تو گوشیه شوهرش دیده بود تو پر بازدیدا☹️

آخرش چی شد 😕

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق معمول شوهره گفته مال دوستمه😐

واقعا😐😐😐😐

این دوستا کی قراره دست از سر گوشیه این شوهرا بردارن😑واقعا مردا فکر کردن زنا گوشاشون مخملیه هر چی میشه میگن من نبودم دستم بود تقصیر آستینم بود😑

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
واقعا😐😐😐😐 این دوستا کی قراره دست از سر گوشیه این شوهرا بردارن😑واقعا مردا فکر کردن زنا گوشاشون ...

هییی نابود بشن الهییی 

بعدم گفته بودی بری حق نداری برگردی و قسم خورده بو ک کاری نکرده منم تاهمینحا دیدم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
هییی نابود بشن الهییی  بعدم گفته بودی بری حق نداری برگردی و قسم خورده بو ک کاری نکرده منم تاهم ...

وای همون قسم بزنه به کمر هر چی مرد دروغگو و هرزه😒

من بودم همونجا از بالکن پرتش میکردم بیرون میرفتم میخوابیدم میگفتم رفت با تلفن حرف بزنه افتاده کلی هم غش و ضعف میکردم که بدبخت شدم شوهرم مرد تا باور کنن😒😒