2777
2789
عنوان

خانمای بارداری لطفا

72 بازدید | 12 پست

چند وقت دیگ نی نی دومم ب دنیا میاد ..خیلی دلم پره..شوهرم همش سر این دختر بزرگم داد میزنه خیلی باهاش بد رفتار دوسالشه همش الانم چون میوه رو انداخت رو زمین زد تو گوشش خونه خانواده شوهرم بودم هر چی میگم گوش نمیده خدایا چیکار کنم .خیلی عصبی بچم خیلی ناراحت خیلی 

میشه واسه نینیم یه صلوات بفرستین ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اخلاق شوهرت خبر نداشتی که ظرفیت داشتن و تربیت کردن یه بچه دیگه  رو نداره؟

متاسفانه فک میکردم خیلی با بچه ها خوبه ولی اینجور نیست .آخه دخترم خیلی تحت تاثیرشه دیوونه شدم .دومیمم ناخواسته بود میخواستم سقط کنم خود کوفتیش نزاشت فک میکنه هرچی خرج کنی دیگ خیلی خوبه دیگ‌نمیدونه بچه باید باهاش درست رفتار کنی خدایا ب خدا دارم عذاب میکشم 

متاسفانه فک میکردم خیلی با بچه ها خوبه ولی اینجور نیست .آخه دخترم خیلی تحت تاثیرشه دیوونه شدم .دومیم ...

پس یه دعوای اساسی باهاش راه بنداز اگه با صحبت حل نمیشه

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉
شوهرت باید بره روانپزشک آخه سر یه میوه میزنن تو صورت بچه؟ 

واقعا نیاز داره ولی گوش نمیده..خدا لعنتش کنه .توروخدا یه چیزی بگید من آروم بشم .همین جور دارم گریه میکنم 

پس یه دعوای اساسی باهاش راه بنداز اگه با صحبت حل نمیشه

مطئنم هیچوقت درس نمیشه ..چون ۷ سال باهاش زندگی کردم حتی میخواد با من محبت کنه هم فحش میده...لعنت بر تربیت غلط..

واقعا نیاز داره ولی گوش نمیده..خدا لعنتش کنه .توروخدا یه چیزی بگید من آروم بشم .همین جور دارم گریه م ...

آخه چی بگیم آروم بشی متاسفانه شوهرت مشکل عصاب داره إن شاالله با تولد بچه دوم تون یکم اوضاع فرق کنه

پسر نمی‌خواسته شوهرت؟ چون دختر شده اینجوری میکنه؟ 

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم 😍شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍
آخه چی بگیم آروم بشی متاسفانه شوهرت مشکل عصاب داره إن شاالله با تولد بچه دوم تون یکم اوضاع فرق کنه ...

پسر بزنه تو سرش خدا نکنه پسر دار بشم نمیخوام فردا میشه یکی لنگه خودش یه نفر دیگر و بدبخت میکنه 

مطئنم هیچوقت درس نمیشه ..چون ۷ سال باهاش زندگی کردم حتی میخواد با من محبت کنه هم فحش میده...لعنت بر ...

حالا سعی کن آروم باشی. شاید بخاطر بارداری هم هست خیلی اسیب پذیر شدی

سعی کن قوی باشی. جلوی اون با بچه هات خوب رفتار کن. 

چی بگم 💔💔💔

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉
حالا سعی کن آروم باشی. شاید بخاطر بارداری هم هست خیلی اسیب پذیر شدی سعی کن قوی باشی. جلوی اون با بچ ...

ن بابا آسیب پذیر چی اینقد فکر دخترمم ک یادم میره خودمو ..نمیدونم چیکار کنم کاش هر سه تامون بمیریم ..خودش بمونه و خودش