2777
2789

تو این شرایط به نظرتون درسته چون خودم میخوام اقدام کنم ولی میگم تکلیف کرونا معلوم بشه بعد.نظرتونو بگید

دل و جانم به تو مشغول❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید وقتی تکلیف کرونا مشخص شد تو به مشکل خوردی بچه شوخی نی من الان بعد ۳ سال ونیم با کلی امید و دارو خوردن ونداشتن مشکل همسر همین بعد از ظهری پریود شدم ایقد گریه کردم سردرد گرفتم میخام و نمیشه

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

اصلااقدام نکن عزیزم والامن حاملم هرمشکلیم داشته باشم تواین وضعیت کرونانمیرم دکتریاتوخریدچیزای بچه وتفریح نمیتونی بری افسرده میشی توخونه درکل کاراشتباهیه بذارتکلیفش روشن شه بعد

شاید وقتی تکلیف کرونا مشخص شد تو به مشکل خوردی بچه شوخی نی من الان بعد ۳ سال ونیم با کلی امید و دارو ...

حالتو درک میکنم عزیزم

من این ماه بیبی چکام برای اولین بار مثبت شدن اما بازم پریود شدم

اون شب تاصبح گریه کردم

حالتو درک میکنم عزیزم من این ماه بیبی چکام برای اولین بار مثبت شدن اما بازم پریود شدم اون شب تاصبح ...

الهی بگردم واقعا سخته انتظار خدا خودش دامن همه منتظرهارو سبز کنه

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

توی فرانسه کرونا از مادر باردار به جنین منتقل شده . درسته درمان شدن ولی می ارزه به استرسش ؟ شما که صبر کردی تا انتهای سال صبر کنی بهتره تا از دوران بارداریت لذت نبری و سراسر استرس یاشه که اثر سویی برا اینده روان دلبندتون میذاره. اگر مشکل سن و جسم و... ندارید توصیه ی پزشکان به تاخیر اقدام تا ساخت واکسن و یا فروکش کردن موج هاشه. 

Enjoy Your Mediocre Life
ان شاءالله به زودی نتیجه بگیریم

چن سالته و مشکلتون چیه چن وقته اقدامی