2777
2789
عنوان

باردارا بیاین بگین چند هفته این و وزن نینیتون چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 113 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمشو شنیدم ایشالا ایشالا. خودت که ما کوردا رو خوب میشناسی یکی پسر نداشته باشه چقد واسش دل میسوزونن ...

کچه گوش نده ده ب اونا باشه هرچیم باشه باز ی ایرادی میگیرن من از وقتی فهمیدن پسر کچلم کردن همه از خوبیای دختر میگن ک دلسوزه و اینا پسر بیوفاس ...انگار من تعیین میکنم چی باشه والا برامن هرچی باشه فرقی نمیکنه .. ولی بازم ایشالا ک براتو جنسشون جورشه دگ راحت شی😘

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
چند هفته بودی جنسیتو گفتن؟؟

۱۹ رفتم آنومالی اونموقع گفتن 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
سلامت باشی عزیزم دعا کن همه چیز خوب باشه این دوران و بی خطر بگذرونم

انشالله ک بسلامتی فارغ میشی وتموم میشه 

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین

عزیزم مگه ۱۵هفته جنسیت مشخصه؟فقط ۱۸هفته قطعیه..به ان تی توجه نکن

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..
عزیزم مگه ۱۵هفته جنسیت مشخصه؟فقط ۱۸هفته قطعیه..به ان تی توجه نکن

ان تی نبود ان تی معلوم نبود چیه ...اره معلوم چیه چهارده هفته به بعد من دکترم کامل التشو دید

ان تی نبود ان تی معلوم نبود چیه ...اره معلوم چیه چهارده هفته به بعد من دکترم کامل التشو دید

آره شنیدم خیلیا میگن دکترشون اینو گفته..اکا۹۰درصداشتباه شده..ایشالله سالم بیاد بغلت

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..