2777
2789
عنوان

باردارا بیاین بگین چند هفته این و وزن نینیتون چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 113 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا گلم اگه کنترل نشه زایمان زودرس میاره ودر مواردی مشکلات مادرزادی برا بچه پیش میاره من که انسولین ...

عزیزم خدا سلامتی بده ایشالا ک نینیت سالم میاد بغلت اهمه درد و استرسا تموم شه بعد زایمان رفع میشه دیابت؟

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
عزیزم خدا سلامتی بده ایشالا ک نینیت سالم میاد بغلت اهمه درد و استرسا تموم شه بعد زایمان رفع میشه دیا ...

ممنون عزیزم

اون بعضی موارد از بین میره بعضیا هم میمونه خدا کنه برامنم ازبین بره

وخدایی که به شدت کافی است....
ممنون عزیزم اون بعضی موارد از بین میره بعضیا هم میمونه خدا کنه برامنم ازبین بره

انشالله ک از بین میره❤

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
منم هفته پنجم

ان شاءالله بسلامتی بغلش بگیری 

برا منم دعا کن لطفا 

کلا شرایطم سخته

دوقلوهامو قبلا ازدست دادم

پسرم چهارسالشه

شوهرم بیماری زمینه ای داره تو این اوضاع هی باید بریم دکتر خطرناکه

جفتم پایینه واستراحت مطلق خیلی سخته همه چی باهم

وخدایی که به شدت کافی است....
ان شاءالله بسلامتی بغلش بگیری  برا منم دعا کن لطفا  کلا شرایطم سخته دوقلوهامو قبلا ازدس ...

فدات گلم انشالله خدا کمکت کنه عزیزدلم همه مشکلاتت حل بشه و نی نی تو سالم بغل بگیری

❤Put Your Trust In God❤

شروع ۳۲ هفته یک کیلو و۷۰۰تقریبا

فرداهم پایان ۳۳هفتمه🤗

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸