2777
2789
عنوان

باردارا بیاین بگین چند هفته این و وزن نینیتون چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 113 پست
عزیزم هفتت بالاس یه سوال داشتم من ۲۶ هفتم بچم تو مثانه حرکت داره بالا نیست..شما اینطوری بودی؟

من هراز گاهی رومثانه حرکت داشت ولی اکثرا بالا بود من بیش دنده هام اذیت میشد اگه تو سونو هات مشکلی نباشه چیزی نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۹۰۰😲😲 مطمئنی؟ دیابت بارداری نداری؟ چی میخوری وزن گرفته هزار ماشالا ولی یکم زیاده 

آره دکتر هم گفت... معمولا توی هفته 28 میشن 900....نه دیابت ندارم.. ولی خودمم اولی که بدنيا اومدم 4200 بودم همسرم هم 3800 بوده... دکتر گفت جای نگرانی نیست.. وزنش زیاد هست ولی بهتر هم هست. 

آره دکتر هم گفت... معمولا توی هفته 28 میشن 900....نه دیابت ندارم.. ولی خودمم اولی که بدنيا اومدم 420 ...

خدا کنه برا منم مث شما باشه توپول باشه ولی مشکلی نباشه

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
زدم عزیزم بازم نمیاد ☹

چرا اخه برای منم نمی آورد آنقدر امتحان کردم تا آورد 😁

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

آره دکتر هم گفت... معمولا توی هفته 28 میشن 900....نه دیابت ندارم.. ولی خودمم اولی که بدنيا اومدم 420 ...

اها ... پس ارثیه ... خدا حفظش کنه برات

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

ایشالا عزیزم.. دعا میکنم برات.. 

ممنون انشالله هردومون بسلامتی فارغشیم❤

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین